Connect with us

technokrata

Itt a Sagem első TV-vevős mobiltelefonja!

Kütyük

Itt a Sagem első TV-vevős mobiltelefonja!

A Sagem a Barcelonában ma kezdődött 3GSM Világ Kongresszuson jelentette be első, kifejezetten TV nézésre optimalizált mobiltelefonját.


A Sagem myMobile TV nevezetű újdonság a vállalat egyik korábbi nagysikerű modelljére, a Sagem myX-8-ra épül, ám annál némileg többet tud. A hagyományos kialakítással rendelkező újdonság 115 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, 20,8 milliméter vastag, és sajnos nem kevesebb mint 125 gramm tömegű.

A TFT technológiájú LCD 240×320 pixeles (QVGA) felbontással, valamint 18 bites színmélységgel (262.144 színárnyalat) büszkélkedhet, a beépített digitális fényképezőgép segítségével pedig maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők, de természetesen a kamkorder funkcióról sem kell lemondanunk. TV-nézéshez a telefon aljából ki kell húzni egy kis botantennát, a telefont pedig vízszintesbe kell forgatni.

A kétsávos (900/1800 MHz) működésű, GPRS Class 10 kompatibilis Sagem myMobile TV belső memóriája 40 MB-os kapacitású, és szerencsére memóriakártyák révén könnyedén bővíthető. Említést érdemel továbbá a Java MIDP 2.0 kompatibilitás, a Bluetooth kontroller, az infravörös port, a WAP 2.0 böngésző alkalmazás, valamint a nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor (350 óra készenléti idő).

A Sagem myMobile TV várható ára, illetve piaci megjelenési időpontja egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle