Connect with us

BenQ-Siemens S81: ultra-vékony kétkamerás telefon

Kütyük

BenQ-Siemens S81: ultra-vékony kétkamerás telefon

A mindössze 13 milliméter vastag BenQ-Siemens S81 UMTS telefon díjnyertes formatervezésével és multimédiás funkcióival vív ki elismerést magának.


A különösen vékony BenQ-Siemens S81 klasszikus eleganciát sugárzó UMTS telefon. A mindössze 13 milliméter vastagságú készülék az egyik legvékonyabb 3G készülék, amely formatervezésével a 2006-os nemzetközi iF Design díjat is kiérdemelte.

Az S81 videotelefonálásra is alkalmas, így szemtől szembe beszélgethetünk barátainkkal és kollégáinkkal. Ehhez a funkcióhoz a telefon elején lévő VGA kamerát használhatjuk, amely jó minőségű képet biztosít a hívások során.

A UMTS-technológiának köszönhetően az S81-re MP3-, AAC+-, AMR- és WMA-formátumú zenei állományokat és videoklipeket tölthetünk le, amelyeket sztereó hangzásban akár azonnal lejátszhatunk. Mindehhez a mobiltelefonhoz tartozó sztereó fülhallgató biztosít kiváló hangminőséget. Az 1,3 megapixeles, tízszeres digitális zoommal és LED-es fotófénnyel ellátott készülékkel akár útközben is készíthetünk rögtönzött képeket és videókat, amelyeket a nagyméretű, 262 ezer színű kijelzőn nézhetünk meg.

Az adatokat a telefon belső memóriájában és a csatlakoztatható microSD kártyán tárolhatjuk, vagy a DCA-150 USB-kábelen keresztül összehangolhatjuk őket személyi számítógépünkkel. Az S81 az üzleti életben is hasznos kommunikációs társ. Fejlett szervező- és elektronikus levelek küldésére illetve fogadására alkalmas funkcióval rendelkezik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom