Connect with us

technokrata

BenQ-Siemens EF51: zenelejátszós mobil újdonság

Kütyük

BenQ-Siemens EF51: zenelejátszós mobil újdonság

A BenQ-Siemens EF51 tulajdonképpen egy telefont magában rejtő zenelejátszó, amellyel kiváló minőségben hallgathatjuk meg felvételeinket, ugyanakkor telefonálhatunk és fényképezhetünk is.


Az EF51 mobiltelefon, pontosabban beépített mobiltelefonnal rendelkező zenelejátszó ideális eszköz a zenerajongóknak. A készülék formáját, kialakítását és működését tekintve is felveszi a versenyt a kizárólag zenehallgatásra szolgáló készülékekkel.

Az EF51 csukott állapotban tökéletes hasonlóságot mutat a zenei eszközökkel, jól elrendezett gombjai pedig kényelmes kezelhetőséget biztosítanak. A telefon billentyűzete a lehajtható lap mögött, a kijelző alatt található. Az FM-rádió és az összes fontos audio formátumot kezelő lejátszó kiváló zenei élményt garantál.

Számítógépünkről USB-kábelen keresztül tölthetjük át a zeneszámokat a mobiltelefonra, de kedvenc dalainkat közvetlenül a beépített rádióból is rögzíthetjük. A készülékhez tartozó miniSD kártya akár többórányi felvétel tárolását biztosítja. Az EF51 Speech-to-Music funkciója segítségével hangunkkal irányíthatjuk a számok kiválasztását, így nem kell többé hosszú ideig tartó kereséssel bajlódnunk.

A 3D surround hangzás tökéletes zenei élményt biztosít, amelyet a hatsávos hangszínszabályozóval egyéni ízlésünknek megfelelően alakíthatunk, lejátszás közben pedig az éppen aktuális dal szövegét láthatjuk a kijelzőn. Az EF51-es 1,3 megapixeles fényképezőgépével zenehallgatás közben is megörökíthetjük élményeinket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom