Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legkisebb Sony Ericsson mobil

Kütyük

A legkisebb Sony Ericsson mobil

A Sony Ericsson a rengeteg nagytudású mobiltelefon után most egy belépőszintű újdonsággal rukkolt elő.


A Sony Ericsson J210i-vel közeli rokonságban lévő Sony Ericsson J100i egy hagyományos kialakítású, rejtett antennás újdonság, mely egész pontosan 100 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 18 milliméter vastag (90 köbcentiméter), miközben tömege alig 70 gramm.

Az elmúlt napokban felbukkant low-end mobiloktól eltérően a J100i-be nem monokróm, hanem színes kijelző került, no persze egy igen csak egyszerű darab. A cSTN technológiára építkező folyadékkristályos kijelző mindössze 96×64 képpontot tudhat magáénak, ezenkívül pedig mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Abszolút low-end kategóriáról lévén szó, nem meglepő, hogy a digitális fényképezőgép ezúttal kimaradt a multimédiás repertoárból.

A Sony Ericsson J100i kapcsán említést érdemel többek közt a csoportos SMS-küldési lehetőség, a harminckét szólamú polifonikus hangzás, a vibramotor, a 250 férőhelyes névjegyzék, valamint a 250 órás készenléti, illetve 300 perces beszélgetési idő. A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor 2006 második negyedévében bemutatkozó, kétnormás (GSM 900/1800 MHz) japán-svéd újdonság kétféle színváltozatban lesz elérhető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés