Connect with us

technokrata

Téli olimpia a Vodafone-nál

Kütyük

Téli olimpia a Vodafone-nál

A torinói Téli Olimpia ideje alatt, 2006. február 10-26. között a Vodafone ügyfelei újabb mobil tartalomszolgáltatásokat vehetnek igénybe a Vodafone live!, valamint a Mobilhírnök SMS és MMS szolgáltatások keretében.

A tematikus olimpiai SMS és MMS hírszolgáltatást valamint a Torino 2006 mobil microsite-ot a Vodafone a Magyar Távirati Irodával közösen alakította ki és üzemelteti.

A Vodafone live!-on a Vodafone ügyfelei 16 napon keresztül folyamatosan követhetik nyomon a Téli Olimpia legfrissebb híreit és eredményeit. A legfontosabb torinói információkon kívül a szolgáltató napról-napra változó, letölthető, színes háttérképeket is kínál az olimpia legjobb fényképeiből válogatva.

E kiemelt sportesemény egyedülálló mobil hírszolgáltatása az üzenetenként 6 képet és rövidhírt tartalmazó Olimpiai összefoglaló MMS szolgáltatás, amely képekkel illusztrált szöveges üzenetben tájékoztat a legfontosabb torinói hírekről és eredményekről napi rendszerességgel. (Megrendeléshez a 1744-es számra kell SMS-ben elküldeni: R OLIMPIA MMS)

Az Olimpiai színes hírek SMS megrendelésével a Vodafone ügyfelek a Téli Olimpia legmeglepőbb és legérdekesebb híreit kaphatják meg naponta a mobil telefonjukra 16 napon keresztül. Megrendeléshez a 1744-es számra kell SMS-ben elküldeni: R OLIMPIA SZINES.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek