Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson K750i másolat – az eredeti árának töredékéért

Kütyük

Sony Ericsson K750i másolat – az eredeti árának töredékéért

A tajvani DNET most újfent lemásolta az egyik nagy mobilgyártó népszerű mobiltelefonját.


A termékkínálatában szinte csak és kizárólag koppintott telefonokat felvonultató vállalat legfrissebb újdonsága DJ500 névre hallgat, és komoly hasonlóságot mutat a Sony Ericsson-féle K750i-vel. A hagyományos kialakítású készülék 103 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 19,5 milliméter vastag, tömege pedig 95 gramm.

A vizuális megjelenítésről egy 176×220 pixeles felbontású TFT display gondoskodik, melynek fontosabb jellemzői közé tartozik többek közt a 262 ezer színárnyalat, valamint az 1,88 colos képátló. Az integrált digitális fényképezőgép CMOS képérzékelője 1,3 megapixeles felbontással bír, és természetesen videóanyagokat is képes felvenni. A belső memória mérete egyelőre ismeretlen, mindenesetre a készülék miniSD (Secure Digital) memóriakártyák segítségével bővíthető.

A kétsávos (900/1800 MHz) GSM modullal felvértezett, GPRS Class 10 kompatibilis DNET DJ500-ban egy 700 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor teljesít szolgálatot, mely maximum 150 órás készenléti, illetve 2,5 órás beszélgetési időt biztosít. Említést érdemel továbbá az MP3 lejátszó szoftver, a sztereó FM rádió, a hatvannégy szólamú polifonia, valamint a TV-kimenet. Java, IrDA és Bluetooth viszont nincs a telefonban.

A DNET DJ500 pontos ára egyelőre ismeretlen, de biztosra vehető, hogy a Sony Ericsson K750i árának töredékébe fog majd kerülni.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, a Samsung beperelte a DNET-et, mondván, hogy a tajvani cég illegális módon lemásolta egyes telefonjait. Ezenkívül a napokban a Sony Ericsson is azt nyilatkozta, hogy minden szükséges jogi lépést meg fog tenni a mobiltelefon másolók és hamisítók ellen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés