Connect with us

technokrata

Okosodó Nokia telefonok

Kütyük

Okosodó Nokia telefonok

Az S60 szoftver harmadik kiadásán alapuló Nokia okostelefonok alapszolgáltatásai között a Bluetooth SIM Access (hozzáférési) profil támogatása is szerepel majd.


Az érintett készülékek csoportjába a csúcstechnológiájú modellek tartoznak, például a Nokia Eseries jelenlegi kínálata, a Nokia N70, az N80, az N91, az N92, valamint a Nokia 3250. A Bluetooth SIM hozzáférési profilt támogató autós megoldások között a Nokia csúcstechnológiájú kihangosító rendszere, a Nokia 616-os autóskészlet, és az új Volkswagen Passatba extraként beépíthető mobiltelefon rendszer, a PREMIUM található.

˝Manapság az autós megoldások fontos elemének, a Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően már az autóban is egyszerűen és kényelmesen kommunikálhatunk mobilkészülékeken. A Bluetooth SIM hozzáférési profilt támogató, az S60 szoftver harmadik kiadásán alapuló Nokia készülékek újraértelmezik a kényelmes felhasználás fogalmát. A megoldás a nyílt szabványokon alapuló autós kommunikációs rendszerek irányába is fontos lépést jelent˝ – mondta Marcus Stahl, a Nokia Automotive igazgatója.

A Symbian operációs rendszeren alapuló S60 platform a világ vezető okostelefon szoftvere, amelynek licenszét a piac legfejlettebb mobiltelefon gyártói közül már többen megvásárolták. A sokféle külső kialakítást és szoftver konfigurációt lehetővé tevő S60 platform rugalmassága máris megfigyelhető a jelenleg kapható S60 készülékek sokszínűségében. Díjnyertes felhasználói felülete, a támogatott új mobilszolgáltatások széles köre, illetve a partnermegoldások számára kínált innovációs lehetőségek révén az S60 a mobilszolgáltatók és a külső fejlesztők számára egyaránt nyílt és kiaknázható üzleti lehetőséget biztosít.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle