Connect with us

technokrata

Minden földi jóval ellátott LG mobiltelefonok

Kütyük

Minden földi jóval ellátott LG mobiltelefonok

A spanyolországi Barcelonában megrendezendő 3GSM Világ Kongresszuson az LG felvonultatja legújabb fejlesztéseit a mobil műsorszórási technológia, így a HSDPA, DVB-H, MediaFLO és földi sugárzású és műholdas DMB terén.

A kiállításon szintén szerepelnek 3G és GSM termékek, valamint zenetelefonok.


A február 13-tól 16-ig tartó 3GSM World Congress 2006-on való megjelenés az LG számára újabb állomást testesít meg azon az úton, amely a mobil-technológia világának vezető pozíciójához vezet. Az LG a ˝World Best Technology Leader˝, azaz ˝világelső technológiai vezető˝ cím égiszében körvonalazza pozícióját, mint a mobil műsorszórás és az újgenerációs technológia vezetője. Az LG forradalmian új műszaki adottságokkal és kifinomult formatervezéssel megalkotott, lenyűgöző mobiltelefonok egész sorát fogja bemutatni. A 3GSM World Congress 2006 kiállításon való szereplés fénypontjai a következők lesznek:


Megerősítve mobil távközlés-technológiai kezdeményezéseit, az LG a 2006-os 3GSM World Congress kiállításon DVB-H telefonok, HSDPA telefonok, MediaFLO telefon, földi sugárzású és műholdas DMB telefonok bemutatását tervezi. A DMB telefon lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bárhol, bármikor televíziót nézhessen. A cég bemutatja továbbá a Visual Caller ID vizuális hívó-azonosítót, az UMA (Unlicensed Mobile Access) és PoC (PTT over Cellular Network) technológiákat.

Mr. Mun-hwa Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója részt vesz a február 16-i reggeli szekción, ahol az első nyitóbeszéd előadójaként a 3G technológia evolúcióját fogja taglalni. A szekció címe: ˝A 3G evolúciója – hova tovább?˝.

˝Az LG a 3GSM World Congress 2006 kiállításon a globális mobil ágazat vitathatatlan vezetőjeként fog megjelenni. Az európai piacon gyorsan nő a legkorszerűbb technológiákra és fejlesztésekre épülő termékek iránti kereslet, ezért ez egy létfontosságú piac a mobiltelefonok tekintetében˝ – mondta Mr. Park.

˝Mint a nemzetközi mobiltechnológia kizárólagos vezetője, az LG élen jár a mobil műsorszórásban. A technológiai innovációk révén az LG szórakoztató, dinamikus és interaktív élményt nyújt azon vásárlóinak, akik gazdag tartalomra és saját mobil médiára vágynak. Ez a kiállítás egyben ugródeszka az LG számára, amely tökéletes lehetőséget kínál ahhoz, hogy bemutassa az európai fogyasztóknak a jövő mobiltávközlési technológiáit˝.

A 3GSM nemzetközi rendezvény a világ vezető, kiállítással egybekötött mobilkommunikációs konferenciája, amely 2005-ben több mint 680 kiállítót, 33.800 látogatót és 1.200 médiát vonzott 171 országból. A mobil telekommunikációs és vezeték nélküli ágazat nemzetközi vezetői újfent egybegyűlnek a spanyolországi Barcelonában, a 3GSM Világ Kongresszus alkalmából.

Az LG stand kiállításai és kiemelt termékei:
-Mobil műsorszórás (HSDPA, DVB-H, MediaFLO, TDMB, SDMB): SB120 / SB130 / LD1200 / V9000 / DVB-H telefon / HSDPA telefon / MediaFLO telefon
-Design kollekció: U880 Roberto Cavalli
-Play & Take (szórakoztató elektronika): LP5500 / SV360 / SV900 / LP4100 / KP3400 / KP4700
-3G telefon: U880 / U8500 / U880 Roberto Cavalli Edition / U8550 / KU400 / KU405
-GSM telefon: KG920 / P7200 / KG240 / KG245 / KG241 / KG220 / KG225 / KG221 / S5100 / S5200
-Extreme Access (tartozékok): Bluetooth sztereo headset, toll-alakú Bluetooth eszköz, Bluetooth kihangosító, hordozható sztereo hangszóró, mobiltöltő.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák