Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss infók a világ legvékonyabb 3G mobiljáról

Kütyük

Friss infók a világ legvékonyabb 3G mobiljáról

Tegnap számoltunk be először a Samsung világrekorder vékonyságú 3G mobil újdonságáról, melyről most friss információkkal és fotókkal szolgálhatunk.


Mint ismeretes, a keresztségben Samsung SGH-Z150 nevet kapott készülék vastagsága nem éri el a 10 millimétert.

A rejtett antennás, hagyományos kialakítású újdonság konkrétan 9,8 milliméter vastag, így jelen pillanatban ez a világ legvékonyabb 3G WCDMA mobiltelefonja. Összehasonlításképp, a Motorola féle ultra-vékony SLVR L7 11,5 milliméter vastag. Az NEC-nek van ugyan egy a Samsung SGH-Z150-nél vékonyabb készüléke (NEC N900 – 8,6 milliméter), ez azonban nem 3G modell.

A belső memória az első híradásokkal ellentétben nem 128 MB, hanem csak 40 MB kapacitással bír, és sajnos nem is bővíthető, ez azonban nem meglepő, lévén, hogy ez esetben egy low-end kategóriás 3G készülékhez van szerencsénk.

A videófelvevős beépített digitális fényképezőgép sem éppen egy felsőkategóriás darab: a kamera segítségével maximum VGA (640×480 pixeles) felbontású fotók készíthetők. A TFT technológiájú kijelző 176×220 pixeles felbontású, és nagy valószínűséggel 262 ezer színárnyalatú.

A dél-koreai gyártó hivatalosan a barcelonai 3GSM Világ Kongresszuson mutatja be legújabb fejlesztését, így néhány nap múlva mindenképpen vissza fogunk még térni a Z150-re.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés