Connect with us

technokrata

Pengemobil a szűkebb pénztárcájúaknak

Kütyük

Pengemobil a szűkebb pénztárcájúaknak

A mobiltelefon piac egyik leginnovatívabb gyártójaként jegyzett Pantech most egy viszonylag egyszerű készülékkel rukkolt elő.


A dél-koreai vállalat PG-C120 névre keresztelt újdonsága egy teljesen hagyományos vonalvezetésű, rejtett antennás mobiltelefon, melynek legfontosabb ismertetőjele az ultra-vékony kialakítás. Ez egész konkrétan azt jelenti, hogy a 103 milliméter hosszú és 42,5 milliméter széles mobil mindössze 13,5 milliméter vastag, ráadásul mindehhez alig 75 grammos tömeg társul.

Az alsó-középkategóriás modellnek szánt PG-C120-ban egy cSTN technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely egyrészt 128×128 képpontos felbontásáról, másrészt 65.536 színárnyalatáról ismerszik meg. Olcsóság ide, vagy oda, a hátlapból azért nem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely egy VGA felbontású képszenzorra épül, tehát segítségével maximum 640×480 pixeles felvételek készíthetők.

A 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint optimális esetben 180 perces beszélgetési időt, illetve 250 órás készenléti időt biztosít. A bejövő hívásokat negyvenszólamú polifonikus csengőhangok jelzik – MP3 támogatásról sajnos nem szól a fáma.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle