Connect with us

technokrata

Nagy tudású, GPS-es kéziszámítógép az i-mate-től

Kütyük

Nagy tudású, GPS-es kéziszámítógép az i-mate-től

Az i-mate piacra dobta legújabb PDA-ját, melynek egyik legfontosabb része nem más, mint a beépített GPS helymeghatározó modul.


Az i-mate PDA-N névre keresztelt készüléken a legújabb Microsoft szoftver, a Windows Mobile 5.0 teljesít szolgálatot, a megfelelő számítási teljesítményről pedig egy 300 MHz-es órajelű Samsung SC32442X33 mikroprocesszor gondoskodik. A belső memória áll egyrészt 64 MB SD RAM-ból, másrészt 128 MB Flash ROM-ból, és természetesen bővíthető – SD és MMC memóriakártyák segítségével.

A 109x59x17 milliméteres méretekkel rendelkező, HTC Galaxy alapkon nyugvó PDA-N tömege nem is olyan vészes: egész pontosan 126 gramm. Az 1.100 mAh kapacitású lítium-on akkumulátor aktív GPS (12 csatornás SiRF Star III) használat mellett maximum 5 órás használati időt biztosít, a készenléti idő viszont akár a 200 órát is elérheti.

A vizuális megjelenítés egy 2,8 colos képátlójú TFT display feladata. A kijelző 240×320 pixeles (QVGA) felbontással rendelkezik és több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Vezeték nélküli technológiák terén sincs szégyenkezni valója az új jövevénynek, lévén, hogy infravörös port, Bluetooth 1.2 kontroller, valamint Wi-Fi (802.11b) vezérlő is került bele. A készülék ára 100 ezer forint alatt fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák