Connect with us

technokrata

Ultra-vékony pengemobilok a Nokiától!?

Kütyük

Ultra-vékony pengemobilok a Nokiától!?

Egyes források szerint a Nokia hamarosan be fog állni azon gyártók sorába, melyek többek közt ultra-vékony mobiltelefonokkal próbálják meg elhódítani a vásárlók szívét.

Ezen, magukat megnevezni nem kívánó források tudni vélik, hogy a piacvezető finn gyártó várhatóan két hónapon belül le fogja majd rántani a leplet első ultra-karcsú kialakítású készülékeiről.

Ezekről a vadonatúj Nokia modellekről jelen pillanatban még semmi konkrétumot nem lehet tudni, de elképzelhető, hogy a közeljövőbeli 3GSM Világ Kongresszus, illetve a CeBIT 2006 után már sokkal okosabbak leszünk a témakörrel kapcsolatban. A Nokia eddig természetesen nem erősítette meg, hogy ultra-vékony mobilok fejlesztésén munkálkodna, mindenesetre a cég munkatársai korábban azt nyilatkozták, hogy megvizsgálják majd annak lehetőségét, hogy ilyen jellegű telefonokat vezessenek be a piacra.

Mint ismeretes, a penge divathullámot az amerikai Motorola indította világhódító útjára, egész pontosan 2004 nyarán, még pedig a Motorola V3 RAZR bejelentésével. Az azóta eltelt időkben számos hasonló formájú Motorola modell látott napvilágot, de ezenkívül a rivális gyártók is rengeteg ultra-vékony (candybar, clamshell, slider) telefont vettek fel kínálatukba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle