Connect with us

technokrata

Valentin napi T-Mobile készülékakció

Kütyük

Valentin napi T-Mobile készülékakció

A T-Mobile sem feledkezett meg a szerelmesek ünnepéről, a Valentin napról.

Hazánk piacvezető szolgáltatója a Valentin nap alkalmából rendkívül kedvezményes áron kínálja a Sony Ericsson K300i típusú mobiltelefont: a divatos ezüst színű készülékért az akció keretein belül az eddigi 21.990 forint helyett most csak 18.990 forintot kell fizetni.

A képek és videofelvételek készítésére és megosztására alkalmas mobiltelefon egyre több ember számára válik elérhetővé, minthogy ez a ˝belépő szintű˝ telefon videó- és képüzenetek elküldését teszi lehetővé, úgy, hogy használata is rendkívül egyszerű. Így az e területen járatlan felhasználók is néhány kattintás után meg tudják osztani fotóikat barátaikkal és családjukkal. Az ilyen megfizethető egyszerűség – a megszokott kettős arculattal együtt – a klasszikus Sony Ericsson stílusú és színválasztású K300i-t ideálissá teszi arra, hogy a vásárlók első ilyen jellegű telefonja legyen.

A kamera vízszintes pozícióban használható, így stabil, pontosan befogott képek készítését teszi lehetővé, a 4x-es digitális zoom segítségével pedig távolból is nagyszerű eredményeket érhetünk el. A QuickShare-nek köszönhetően néhány kattintás is elegendő a videók, képek és szövegek elküldéséhez. A K300i videó és fotóalbumként is használható, hiszen 12 MB-os beépített memóriája 120, egyenként 10 másodperces videóklipet vagy 500 VGA képet képes tárolni. A 65 ezer színű kijelző az álló- és mozgóképek jó minőségű megjelenítésről gondoskodik.

A munkavállalóik részére telefonokat kereső vállalkozások a K300-ban olyan ideális üzleti csomagot találhatnak, amely beépített hangszóró, számítógép-szinkronizáló és személyes információs menedzsment segítségével ideális, megfizethető és strapabíró munkaeszközzé teszi a készüléket. Az elengedhetetlen kellékek egyike az autós kihangosító, valamint az ezen a bevezető áron először bemutatott, gyorsan telepíthető autós készlet. Az irodától távol, a szórakoztatásról is gondoskodik a 3D Java játékmotor, amely gyors és könnyen irányítható.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson K300i 99,9x46x21 milliméteres méretekkel, illetve 85 grammos tömeggel rendelkezik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom