Connect with us

LG M6100 – MP3 lejátszós sliderphone

Kütyük

LG M6100 – MP3 lejátszós sliderphone

Az Egyesült Államokbeli FCC weboldalain egymást követik az újabbnál újabb, hivatalosan még be sem jelentett mobilokról készített fotók.


Ezúttal az LG egyik vadonatúj fejlesztése szivárgott ki az FCC-nek köszönhetően: az LG M6100 nem más, mint egy divatos szétcsúsztatható kialakítású mobiltelefon.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék természetesen GPRS kompatibilis, viszont az ennél jelentősen gyorsabb EDGE-et, illetve 3G-t sajnos még nem támogatja. A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk, illetve akár videófelvételeket is készíthetünk.

A fejlesztők a zenelejátszó képességekre is nagy hangsúlyt fektettek, így a készüléknek nem okoz gondot az MP3 és AAC formátumú zenei anyagok megszólaltatása, viszont a változó bitrátájú felvételekkel állítólag sajnos nem képes megbirkózni.

A 90x40x19 milliméter méretű LG újdonság belső memóriája 128 MB-os, viszont nagy kár, hogy nem bővíthető memóriakártyával. A nem túl nagy méretű, 1,4 colos képátlójú TFT LCD 128×160 pixeles felbontású és 262.144 színárnyalatú.

Ezenkívül említést érdemel még a WAP 2.0 böngésző alkalmazás, a Java kompatibilitás, valamint a Bluetooth támogatás. Az árral kapcsolatban egyelőre nem lehet biztosat tudni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom