Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a legújabb kommunikátor

Kütyük

Itt a legújabb kommunikátor

Tajvanon egy vadonatúj, leginkább a Motorola féle Q-ra hasonlító kommunikátor van készülőben.


Az amerikai FCC a napokban vizsgálta be az Inventec legújabb fejlesztését, mely nem más, mint egy Microsoft operációs rendszerű kommunikátor. Az Inventec Mercury névre keresztelt kis masinán a Windows Mobile 5.0 operációs rendszer teljesít szolgálatot, a készülék legfontosabb ismertetőjele pedig nem más, mint az adatbevitelt jelentősen megkönnyítő és felgyorsító, teljes értékű QWERTY billentyűzet.

Az Inventec újdonságában egy Texas Instruments gyártmányú, OMAP 850 típusjelzésű mikroprocesszor teljesít szolgálatot, a belső memória mérete azonban egyelőre ismeretlen. Természetesen nem hiányozhat a bővítési lehetőség: miniSD (Secure Digital) memóriakártyák révén akár 4 GB memóriát is helyezhetünk a kommunikátorba.

A GSM (850/900/1800/1900 MHz) szabványú, Bluetooth kompatibilis Inventec Mercury egy vérbeli üzleti kategóriás telefon, így nem meglepő, hogy digitális fényképezőgép nincs benne. A 2,6 colos képátlójú TFT display egyrészt 320×240 pixeles felbontású, másrészt pedig 262 ezer színárnyalatú, ezenkívül szólnunk kell még az infravörös portról, a Wi-Fi kontrollerről, valamint a GPS funkciókról.

A várható ár és a debütálási időpont egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés