Connect with us

technokrata

Itt a legújabb kommunikátor

Kütyük

Itt a legújabb kommunikátor

Tajvanon egy vadonatúj, leginkább a Motorola féle Q-ra hasonlító kommunikátor van készülőben.


Az amerikai FCC a napokban vizsgálta be az Inventec legújabb fejlesztését, mely nem más, mint egy Microsoft operációs rendszerű kommunikátor. Az Inventec Mercury névre keresztelt kis masinán a Windows Mobile 5.0 operációs rendszer teljesít szolgálatot, a készülék legfontosabb ismertetőjele pedig nem más, mint az adatbevitelt jelentősen megkönnyítő és felgyorsító, teljes értékű QWERTY billentyűzet.

Az Inventec újdonságában egy Texas Instruments gyártmányú, OMAP 850 típusjelzésű mikroprocesszor teljesít szolgálatot, a belső memória mérete azonban egyelőre ismeretlen. Természetesen nem hiányozhat a bővítési lehetőség: miniSD (Secure Digital) memóriakártyák révén akár 4 GB memóriát is helyezhetünk a kommunikátorba.

A GSM (850/900/1800/1900 MHz) szabványú, Bluetooth kompatibilis Inventec Mercury egy vérbeli üzleti kategóriás telefon, így nem meglepő, hogy digitális fényképezőgép nincs benne. A 2,6 colos képátlójú TFT display egyrészt 320×240 pixeles felbontású, másrészt pedig 262 ezer színárnyalatú, ezenkívül szólnunk kell még az infravörös portról, a Wi-Fi kontrollerről, valamint a GPS funkciókról.

A várható ár és a debütálási időpont egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák