Connect with us

technokrata

Így néz ki a Pannon GSM új designja!?

Kütyük

Így néz ki a Pannon GSM új designja!?

A Pannon GSM közeljövőbeli teljes átalakulásának jele többek közt a megújult logó.

Először január közepén számoltunk be arról, hogy hazánk második legnagyobb mobil operátora nevet és egyben komplett designt fog változtatni, nemrégiben pedig több forrásból is olyan visszajelzéseket kaptunk, melyek szerint ez, a jelentős Pannon GSM változással kapcsolatos pletyka igaznak bizonyult. A vállalat munkatársai egyelőre nem erősítették meg a névváltozást, annyit azonban már elárultak, hogy a Pannon GSM fontos bejelentés előtt áll. A hivatalos bejelentésre várhatóan február 9-én, csütörtökön kerül majd sor.


A szolgáltató elnevezése a jelek szerint annyiban módosul, hogy a Pannon GSM névből elhagyják a GSM-et, így az operátort a jövőben egyszerűen csak Pannonnak fogják hívni – nem pedig Orange-nak, O2-nek, vagy éppen Telenornak.

Mint ismeretes, a piacvezető T-Mobile 2004-ben cserélte le az addigi Westel brandet a jelenlegire, illetve 2006 március 1-től a a T-Mobile Magyarország Távközlési Részvénytársaságot hivatalosan már Magyar Telekom Nyrt. Mobil Szolgáltatások Üzletágnak fogják hívni, ez azonban a hétköznapi gyakorlatban nem sok változást fog hozni, vagyis a rövidített T-Mobile elnevezés változatlan marad.

A hazai piac harmadik szereplője, a Vodafone ugyancsak a közelmúltban változtatta meg a nevét V.R.A.M. Rt.-ről Vodafone-ra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek