Connect with us

technokrata

Exkluzív: Samsung P900 – TV-vevős, elforgatható kijelzős mobil

Kütyük

Exkluzív: Samsung P900 – TV-vevős, elforgatható kijelzős mobil

A Samsung hamarosan bemutatkozó új kagylómobiljával minden korábbinál jobb minőségben lehet majd televíziós adásokat nézni.


A Samsung SGH-P900 névre keresztelt clamshell készülék többek közt kijelzőt is tartalmazó felső szekciója nem csak egyszerűen felhajtható, hanem egyben el is forgatható, így az LCD nem csak függőleges, hanem vízszintes orientációt is felvehet. Ez utóbbi elsősorban TV-adások nézésékor jön jól: a telefonban többek közt egy DMB kompatibilis TV-vevő modul is helyet kapott.

Az SGH-P900 beépített digitális fényképezőgépének segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fotók készíthetők, de természetesen a videófelvételi üzemmódról sem kell lemondanunk. Az elkészült anyagok egyrészt a 100 MB kapacitású belső memóriában, másrészt a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el.

A dél-koreai székhelyű vállalat előreláthatólag a barcelonai 3GSM Világ Kongresszuson jelenti majd be hivatalosan a Samsung SGH-P900-at. Az ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle