Connect with us

technokrata

BenQ-Siemens Venus C3: zenelejátszós kagylómobil

Kütyük

BenQ-Siemens Venus C3: zenelejátszós kagylómobil

A BenQ Mobile legújabb kagylómobilja elsősorban fejlett zenelejátszó képességeiről ismerszik meg.


Az International Forum Design weboldalain megjelent néhány kép és információ a BenQ Mobile legújabb, hivatalosan még be sem jelentett új mobiljairól, melyek közül az egyik a BenQ-Siemens Venus C3 fejlesztési kódnevet viseli magán.

A készülékről más első pillantásra lerí, hogy egy muzikális beállítottságú modellhez van szerencsénk: a felhajtható fedlap felső részén dedikált zenelejátszó gombokat találunk, melyeknek köszönhetően a zenei funkciók eléréséhez nem feltétlenül szükséges széthajtani a telefont. Érdekesség, hogy ezek a dedikált gombok teljesen belesimulnak a készülékház felületébe, és abszolút nem bontják meg a formai egységet. A készülékház egyébként fémből készült.

A Venus C3-ban többek közt egy FM adót is találunk, vagyis a telefon képes a benne tárolt MP3 muzsikákat kisugározni például egy autó hifi, vagy éppen egy otthoni hangrendszer számára. Egyedi megoldás továbbá az úgynevezett Voice Answer szoftver, mely például külföldi bejövő hívások esetén automatikusan angol nyelvűre állítja át a hangpostát.

A várhatóan a barcelonai 3GSM Világ Kongresszuson, vagy a márciusi CeBIT-en debütáló BenQ-Siemens Venus C3 ára, illetve részletes specifikációi egyelőre ismeretlenek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle