Connect with us

technokrata

A legfrissebb: Sony Ericsson M600i – érintőkijelzős új 3G telefon!

Kütyük

A legfrissebb: Sony Ericsson M600i – érintőkijelzős új 3G telefon!

A fejlett Sony Ericsson M600i készülék biztonságos e-mail, Internet, és céges intranet elérhetőséget biztosít.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz), 3G képes (UMTS 2100 MHz) Sony Ericsson újdonságban egy 240×320 pixeles felbontású, 262 ezer színárnyalatú, 2,6 colos képátlójú kijelző teljesít szolgálatot.A 107x57x15 milliméter méretű és 112 gramm tömegű M600i-ban kamera nem kapott helyett. A belső memória mérete 80 MB.


Intuitív érintőképernyős navigáció
Elegendő megérinteni egy ikont az M600i képernyőjén ahhoz, hogy megnyissunk egy alkalmazást. Az M600i Symbian 9.1 operációs rendszerrel működő eszköz. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy különböző alkalmazásokat és hasznos segédeszközöket adjon telefonkészülékéhez, beleértve navigációs, utazási és szervezői bővítéseket is.

Design
A vékony forma elősegíti az M600i könnyű kezelhetőségét. Könnyedén elfér zsebében vagy a táskájában. Saját kétfunkciós billentyűzettel és gyorsbillentyűkkel rendelkezik. Az érintőképernyőnek és a Jog Dial navigációnak köszönhetően az M600i használata egyszerű és intuitív. A hatalmas kijelző tökéletesen alkalmas videók nézegetésére, ábrák megjelenítésére, valamint e-mailek és egyéb üzenetek olvasására.

E-mail
Bárhol is legyen, kedvenc zenéit magánál tarthatja. Küldjön és fogadjon e-mail-eket, editáljon és továbbítson csatolt fájlokat, és ha rendelkezésére áll egy kompatibilis nyomtató, nyomtassa ki a csatolt dokumentumokat. Íráskor, választhatunk a kettős funkcióval rendelkező billentyűzet, mely közvetlen a kijelző alatt található vagy kézírás felismerő között.

Internet
Hordozható internetes eszközként az M600i megfelelő gyorsasággal rendelkezik. Bárhol is járjon, élvezheti a nagysebességű 3G-s internetezés előnyeit és a hatalmas érintőképernyőnek köszönhetően a szörfözés intuitív és kényelmes. A Mobil RSS lehetővé teszi az azonnali hírfrissítéseket.

Szórakozás
Az M600i egyfajta mobil szórakoztató központként is szolgál. Élvezze a filmelőzeteseket, videoklipeket és egyéb képes híradásokat utazás közben. Az M600i médialejátszója lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit bárhol és bármikor élvezhesse. Az online alkalmazások áruházából különböző alkalmazásokat tölthet le amikor új funkciókkal szeretné bővíteni M600i készülékét.

Üzleti funkciók
Nem kell folyton irodájában tartózkodnia. Bárhol dolgozhat. Az M600i egyben szervező, valamint telefon-, e-mail- és Internetképes eszköz. Biztonságos, könnyű használni, és gyors. Ez az innovatív telefon Symbian szoftverrel működik. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy különböző alkalmazásokat és hasznos segédeszközöket adjon telefonkészülékéhez, beleértve navigációs, utazási és szervezői bővítéseket is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom