Connect with us

technokrata

Sony Ericsson K750i Silver Edition

Kütyük

Sony Ericsson K750i Silver Edition

Akiknek esetleg a Sony Ericsson K750i eredeti fekete színe túl komor lenne, választhatnak más színváltozatot is.

A roppant sikeres készüléknek létezik ugyanis egy ˝Silver Edition˝ névre keresztelt speciális kiadása, melynek érdekessége, hogy nem fekete, hanem ezüst színben pompázik. A Sony Ericsson K750i Silver Edition Németországban a napokban jelent meg a kereskedelmi forgalomban és kizárólag az O2 szolgáltatónál kapható. Előfizetéssel 49 euróba, előfizetés nélkül pedig 399 euróba kerül a készülék. Megjegyzendő, hogy a gyárilag fekete K750i-khez utólag is vásárolhatunk ezüst színű borítást.


A K750i készüléket gazdagon ellátták olyan tulajdonságokkal, amelyek ma már megszokottak a digitális kamerák körében, de még újnak számítanak a mobiltelefonok mezőnyében. Ilyen például az automatikus fókusz, a 4x-es digitális zoom, a vörösszem-effektus csökkentése és egy intuitív felhasználói interfész. A kamera vízszintes pozícióban használható, így stabil, pontosan befogott képek készítését teszi lehetővé.

A K750i terjedelmes és bővíthető memóriájának köszönhetően jelentős méretű képalbumot képes tárolni. A beépített 32 MB-os memória közel 100 teljes nagyságú kép tárolására alkalmas, míg az akár 2 GB-os Memory Stick Duo kezelésére is képes memóriakártya meghajtó felhasználásával több mint 6.000 kép tárolható. A telefon 64 MB-os Memory Stick Duo-val kerül forgalomba.

Mindezen túl a K750i az irodától távol sokoldalú kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket biztosít. A 3D Java játékmotornak köszönhetően gyors és szórakoztató játékokkal lehet elűzni az unalmas perceket, míg az integrált MP3 lejátszó és az FM rádió magas hangminőségű zenehallgatást biztosít.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák