Connect with us

Hirdetés

technokrata

Palm Treo 800p: 3 megapixeles kamera, Wi-Fi

Kütyük

Palm Treo 800p: 3 megapixeles kamera, Wi-Fi

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy a Palm lerántsa a leplet legújabb fejlesztésű készülékéről.

Az amerikai vállalat egyes források szerint a jövő hónapban, előreláthatólag március 15-én jelenti majd be az elmúlt időkben komoly sikereket elért Treo 650 utódmodelljét. Az elődjénél általánosságban véve kisebb, vékonyabb és egyben könnyebb készülék minden jel szerint Palm Treo 800p néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban.

Arról sajnos nem szól a fáma, hogy az újdonságon pontosan milyen operációs rendszer teljesít majd szolgálatot, az viszont már szinte biztosra vehető, hogy a vizuális megjelenítésről egy 320×320 pixeles felbontású, TFT technológiájú kijelző gondoskodik majd. Korántsem elhanyagolható szempont továbbá, hogy a Treo 800p-be egy nem kevesebb mint 3,2 millió pixelt számláló nagy felbontású fényképezőgép modul kerül.

A belső memória 128 MB-os kapacitással bír, no és persze a bővítési lehetőségről (Secure Digital) is gondoskodtak a fejlesztők. A Bluetooth 2.0 és Wi-Fi támogatással egyaránt rendelkező Palm Treo 800p ára várhatóan 600 dollár (125 ezer forint) körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés