Connect with us

technokrata

Kémfotók: így néz majd ki a Sony Ericsson K750i utódja?

Kütyük

Kémfotók: így néz majd ki a Sony Ericsson K750i utódja?

Ismét újabb kémfotók láttak napvilágot a Sony Ericsson egyik legújabb mobiltelefonjáról.


A mellékelt képen látható készülék a Wilma fejlesztési kódnevet viseli magán, és amennyiben hinni lehet a pletykáknak, 2006 második felében Sony Ericsson K800i néven fog debütálni a kereskedelmi forgalomban.

Várakozások szerint a Sony Ericsson K750i utódjában már nem a jó öreg 2 megapixeles digitális fényképezőgép, hanem a gyártó első 3,2 megapixeles kamerája teljesít majd szolgálatot, természetesen autofókusz funkcióval megspékelve. A belső memória mérete megközelíti a 0,5 GB-ot, ezenkívül pedig memóriakártyákat is tehetünk majd a telefon bővítőslotjába.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) újdonság a GPRS és az EDGE adatátvitel mellett már az UMTS-t (2100 MHz – 3G) is támogatni fogja, ennek megfelelően pedig előlapján egy videóhívásokhoz használatos második kamerát (VGA) is találunk majd. A TFT technológiájú kijelző immár nem 176×220, hanem 240×320 (QVGA) pixeles felbontású, a színmélység pedig marad 18 bit (262 ezer színárnyalat).

Ezenkívül szólnunk kell még a Bluetooth kompatibilitásról, a két hangszóróról, valamint a teljesen megújult grafikus felhasználói felületről. A pontos megjelenési időpont és az ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle