Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens SL75: újabb szoftverfrissítés

Kütyük

Siemens SL75: újabb szoftverfrissítés

A Siemens SL75 tulajdonosok számára a napokban elérhetővé vált egy újabb, publikus firmware frissítés.


A BenQ Mobile internetes oldalairól letölthető szoftver Firmware 16 névre hallgat, míg a kereskedelmi forgalomban eddig megjelent SL75 telefonok túlnyomó többségén még csak a Firmware 10 teljesít szolgálatot.

A Firmware 16 pontos újításai egyelőre ismeretlenek. A január elején megjelent, korábbi Firmware 13 főbb újításai közé tartozik többek közt, hogy immár nem kell 2 percet várni arra, hogy a készülék kikapcsoljon, ezenkívül pedig megoldódtak a hívóképek megjelenítése és az SMS válasz funkció kapcsán korábban felmerült problémák is. További javítás, hogy a * gombbal aktiválható billenytűzár logója immár korrekt módon jelenik meg a kijelzőn.

A szoftverfrissítést bárki elvégezheti, természetesen a saját felelősségére. A művelethez szükség van egy DCA-500, vagy DCA-510 típusjelű adatkábelre, a DCA-540-es kábel ellenben nem megfelelő. Elérhető továbbá egy SWUOTA (Softwareupdate OverTheAir) módszer is, amikor is GPRS kapcsolaton keresztül érkezik meg a frissítés a telefonra.

A frissítés előtt nem árt lementeni a telefonban tárolt SMS-eket és multimédiás üzeneteket, mert azok a szoftver update közben elveszhetnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés