Connect with us

technokrata

A nevem Bond…

Kütyük

A nevem Bond…

A Gigabyte Tajvanon tavaly decemberben mutatta be a Samsung SGH-D600-ra hasonló designt kapott gSmart okostelefont, mely i-teq BOND néven hamarosan Tajvanon kívül is kapható lesz.


A szétcsúsztatható kialakítású újdonsággal a vállalat elsősorban a professzionális felhasználókat és üzletembereket szeretné megcélozni. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű telefonon Microsoft féle Windows operációs rendszer (angol nyelvű) teljesít majd szolgálatot, azok közül is a legújabb, vagyis a Windows Mobile 5.0 (Magneto).

A nagyméretű, 2,4 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelző 262 ezer színárnyalatot tár a szemünk elénk és 240×320 pixeles (QVGA) felbontással bír. Az integrált digitális fényképezőgép segítségével maximum 2,1 megapixeles (1.632×1.224 képpont) felbontású felvételek készíthetők, melyek aztán többek közt miniSD (Secure Digital) memóriakártyákon tárolhatók el.

Fontos, hogy a GPRS Class 10 képes i-teq BOND nem csak a Bluetooth (1.2.1), hanem az annál jelentősen gyorsabb Wi-Fi (802.11b) vezeték nélküli adatátviteli technológiát is támogatja, ezenkívül pedig szólnunk kell még a háromdimenziós térhatású sztereó hangzásról, a fejlett MP3 lejátszó alkalmazásról, a hatvannégy szólamú polifoniáról, a sztereó FM rádióról, illetve a TV adások vételi lehetőségéről.

A Gigabyte 416 MHz-es Intel XScale PXA272-es chippel szerelt újdonsága csukott helyzetben 109x53x24 milliméter méretű, tömege pedig 153 gramm. Az energiaellátásról egy 840 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom