Connect with us

Hirdetés

technokrata

Valentin nap a Vodafone-nál

Kütyük

Valentin nap a Vodafone-nál

Különleges Valentin napi opció és Valentin napi Vodafone live! tartalmak a szerelmesek ünnepére.

Két Vodafone Select előfizetés egyidejű megvásárlása esetén, előfizetésenként mindössze havi bruttó 480 forintért megvásárolható a Valentin opció, amellyel a két telefonszám a szerződéskötéstől számított 12 hónapon át 0 forintos percdíjjal hívhatja egymást.

A Valentin opció kizárólag csak februárban, két újonnan vásárolt Vodafone Select előfizetés mellé igényelhető. Az előfizetések egy számlafizető neve alá kerülnek. Az előfizetések megszűnésekor vagy tarifaváltáskor a Valentin opció megszűnik mindkét előfizetésen. Az opció 1 évig érvényes, szerződéskötéstől számítva.

Most két Sagem My 300x készüléket – amely jelenleg kizárólag a Vodafone kínálatában érhető el – bruttó 180 forintért lehet megvásárolni, ha valaki előfizet 2 Vodafone Select tarifára.

Vodafone live! tartalmak Valentin napra
A Vodafone idén is romantikus csengőhangokkal, háttérképekkel, képeslapokkal és sok más újdonsággal kedveskedik előfizetőinek

Udvarolj virággal! Küldj virágot kedvesednek a Vodafone live!-on keresztül, melyet a Fleurop Magyarország Nemzetközi virágküldő szolgálat házhoz visz. (Vodafone live!/Még több live!/Életmód/Virágküldés)

Nem találod a tökéletes Valentin napi képeslapot? Küldj inkább egy személyre szóló képeslapot a mobilodról, kínálatunkban biztosan megtalálod a hozzád és kedvesedhez leginkább illőt. (Vodafone live!/Még több live!/Képek és Animációk/Valentin napi képek, animációk, képeslapok)

A Vodafone live!, a Walt Disney mesefilmek olyan sztárjait, mint például Miki egér és Donald kacsa képeit ajánlja neked, hogy feldíszítsd velük mobilodat. (Vodafone live!/Még több live!/Képek és Animációk/live! Képgaléria/Disney Valentin)

Biztosan nem leszel magányos a szerelmesek ünnepén, hiszen a Vodafone live!-on két gyönyörű lány – Bódi Sylvi és Hargitai Bea – csak rád vár. Legyél kedves és kitartó, és akár egy igazi vacsorát is elkölthetsz velük. (Vodafone live!/Erotika/Az én barátnőm)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés