Connect with us

technokrata

Prémium kategóriás JBL termékek Motorola zenemobilokhoz

Kütyük

Prémium kategóriás JBL termékek Motorola zenemobilokhoz

A második legnagyobb mobilgyártóként jegyzett Motorola, valamint a Harman International érdekeltségi körébe tartozó, különböző audio termékeket gyártó JBL a jövőben közös fejlesztéseket fog folytatni.

A két vállalat között létrejött együttműködési szerződés értelmében hamarosan újgenerációs, kifejezetten a Motorola zenemobilokhoz szánt speciális kiegészítő termékek látnak majd napvilágot.

˝A Motorola és a JBL azon vásárlók számára fog új termékeket piacra dobni, akik a mobil kommunikációs és szórakoztató szolgáltatásokat lényegében bárhol és bármikor igénybe szeretnék venni. A Harmann-féle JBL branddel folytatott együttműködésünk első gyümölcsei prémium kategóriás Bluetooth sztereó fülhallgatók és mobil hangrendszerek lesznek˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Joe Hartsig, a Motorola egyik vezető munkatársa.

A Strategy Analytics piackutató cég szerint a mobil készülékek piacán jelenleg a zenemobilok szegmense növekszik a legdinamikusabban. Amennyiben minden jól megy, 2008-ban ebben a szektorban már nem kevesebb mint 400 millió dolláros forgalmat bonyolítanak majd le a gyártók.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák