Connect with us

technokrata

Exkluzív: a Sony Ericsson titkos új Walkman mobilja!

Kütyük

Exkluzív: a Sony Ericsson titkos új Walkman mobilja!

A Sony Ericsson boszorkánykonyhájában ismét kifőztek valami érdekeset.

A japán-svéd gyártó egyes pletykák szerint egy a W550i és a W800i közé ékelődő, középkategóriás Walkman mobiltelefont fog bejelenteni a közeljövőben. A jelenleg Carolina fejlesztési kódnevet viselő készülék pontos típusjelzése egyelőre hétpecsétes titok, annyit azonban már most is tudni lehet, hogy a telefon W7xx néven debütál majd.

Külsejét tekintve a Carolina állítólagosan nagymértékben hasonlít a korábbi W800i-re, illetve a nemrégiben debütált W810i-re, azonban ezen készülékeknél némileg szerényebb tudással bír. A beépített digitális fényképezőgép ebben a modellben is 2 megapixeles felbontással bír, azonban az autofókusz funkciót ezúttal sajnos kivették belőle a fejlesztők. A belső memória mérete egyelőre ismeretlen – az alapcsomagban egy 256 MB kapacitású Memory Stick memóriakártya kap helyet, de a telefonba akár 512 MB-os kártyát is be lehet majd helyezni.

A Sony Ericsson ezen, legfrissebb fejlesztése várhatóan a februári 3GSM Világ Kongresszuson, vagy pedig a márciusi CeBIT 2006 szakkiállításon debütál majd. Az ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák