Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: a Sony Ericsson titkos új Walkman mobilja!

Kütyük

Exkluzív: a Sony Ericsson titkos új Walkman mobilja!

A Sony Ericsson boszorkánykonyhájában ismét kifőztek valami érdekeset.

A japán-svéd gyártó egyes pletykák szerint egy a W550i és a W800i közé ékelődő, középkategóriás Walkman mobiltelefont fog bejelenteni a közeljövőben. A jelenleg Carolina fejlesztési kódnevet viselő készülék pontos típusjelzése egyelőre hétpecsétes titok, annyit azonban már most is tudni lehet, hogy a telefon W7xx néven debütál majd.

Külsejét tekintve a Carolina állítólagosan nagymértékben hasonlít a korábbi W800i-re, illetve a nemrégiben debütált W810i-re, azonban ezen készülékeknél némileg szerényebb tudással bír. A beépített digitális fényképezőgép ebben a modellben is 2 megapixeles felbontással bír, azonban az autofókusz funkciót ezúttal sajnos kivették belőle a fejlesztők. A belső memória mérete egyelőre ismeretlen – az alapcsomagban egy 256 MB kapacitású Memory Stick memóriakártya kap helyet, de a telefonba akár 512 MB-os kártyát is be lehet majd helyezni.

A Sony Ericsson ezen, legfrissebb fejlesztése várhatóan a februári 3GSM Világ Kongresszuson, vagy pedig a márciusi CeBIT 2006 szakkiállításon debütál majd. Az ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés