Connect with us

technokrata

Wi-Fi képes Samsung mobiltelefon újdonság

Kütyük

Wi-Fi képes Samsung mobiltelefon újdonság

A Samsung egy újabb Wi-Fi kompatibilis mobiltelefonnal rukkolt elő.


A sajnos csak és kizárólag Dél-Koreában kapható Samsung SPH-V6800 a legfrissebb divatirányzatnak megfelelően szétcsúsztatható kialakítást kapott. A 120 gramm tömegű, rejtett antennás telefon csukott helyzetben 96,8 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 24,5 milliméter vastag.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző már ismerős lehet a nagysikerű SGH-D600-as modellből. A 240×320 pixeles (QVGA) felbontású, 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat) display szokás szerint tűéles képet és élettel teli színeket biztosít a felhasználó számára. Az integrált digitális fényképezőgép semmi különöset sem vonultat fel: a vakus, videófelvevős kamera egy 1,3 megapixeles felbontású CMOS szenzorra épül.

A CDMA2000 1x EV-DO rendszerű Samsung SPH-V6800 további fontosabb jellemzői közé tartozik többek közt a fejlett zenelejátszó alkalmazás (MP3, AAC, AAC+), a VoD (Video on Demand) és MOD (Music on Demand) szolgáltatások, a hatvannégy szólamú polifonia, a TV-kimenet, illetve a hangfelismerési szolgáltatások.

A készülék ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák