Connect with us

technokrata

Exkluzív: kémfotó a Motorola ROKR E2 mobilról

Kütyük

Exkluzív: kémfotó a Motorola ROKR E2 mobilról

Megérkeztek az első kémfotók és információ morzsák a Motorola második ROKR zenetelefonjával kapcsolatban.


Az igen csak vegyes fogadtatásra talált ROKR E1 utódja, a logikusan ROKR E2 névre keresztelt készülék egy belső használatra szánt prezentációs anyagban bukkant fel először, mely nemrégiben kiszivárgott a világhálóra. A készülék első fotója nem túl jó minőségű, az azonban egyértelműen látszik a képen, hogy a telefon hagyományos kialakítással és rejtett antennával rendelkezik, a designt pedig elsősorban az ívelt, kerekded motívumok határozzák meg. A tervezők természetesen most sem feledkeztek meg a dedikált zenelejátszó gombról, mely ezúttal az ötállású mini joystick baloldalán kapott helyet.

A Motorola ROKR E2 pontos méret-, illetve tömegadatai egyelőre ismeretlenek, azt viszont már most tudni lehet, hogy a villámgyors zeneáttöltésről USB 2.0 interfész fog gondoskodni, illetve, hogy minden bizonnyal fel lesz oldva a ROKR E1-ben még meglévő, 100 darabos iTunes zeneszám limit.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a ROKR E2-höz Bluetooth-os vezeték nélküli sztereó fülhallgatót mellékel majd a gyártó, ezenkívül pedig várhatóan a 3G támogatás sem hiányzik majd a telefonból. Ez az előreláthatólag 2006 első negyedévében érkező új modell várhatóan már 1-1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgéppel, illeve az Apple iPod-okéhoz hasonló 3,5 milliméteres audio csatlakozóaljzattal fog rendelkezni. Ugyancsak fontos előrelépés, hogy a készülék immár akár 1.000 zenei felvételt is el fog tudni tárolni, amit egyes pletykák szerint a 4 GB-os belső memória tesz majd lehetővé.

˝Rengeteget tanultunk. Az új modell kifejlesztésében felhasználjuk a ROKR E1 kapcsán szerzett tapasztalatokat˝ – nyilatkozta nemrégiben az üggyel kapcsolatban Ed Zander, az amerikai székhelyű vállalat első embere.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp