Connect with us

technokrata

Újabb mozgásérzékelős Samsung telefon

Kütyük

Újabb mozgásérzékelős Samsung telefon

A Samsung Electronics bemutatja legújabb mozgásfelismerő SPH-S4000-es mobiltelefonját, mely egészségi állapot kijelző és szabadidős funkciókkal van ellátva.

Az SPH-S4000-es készülék mozgásfelismerő funkcióval rendelkezik, azaz az MP3 lejátszó a telefon egyszerű mozgatásával vezérelhető. A mozgásfelismerő új távlatokat nyit a mobiltelefonos játékok és szórakozató alkalmazások területén. A beat-box, a zenedoboz és az effekt funkciókat könnyen irányíthatja a felhasználó kézmozdulataival.


Az S4000 rendelkezik továbbá egy beépített lépésszámlálóval, amely használója lépéseit számolja egész nap. Az S4000 érzékelője figyeli az időjárást, iránytűje az utazók és lelkes kirándulók számára nyújthat segítséget.

A Samsung az S4000 különleges funkcióit kifinomult és elegáns külső mögé rejtette el. A külső LCD egyedi kerek formát tudhat magáénak, melyen akkor is megkereshetjük fényképeinket, ha a telefon össze van csukva, a csúsztatható lencse-védő pedig kiválóan óvja a kamerát.

Kitae Lee, a Samsung Telekommunikációs Hálózati Üzletének elnöke és vezérigazgatója elmondta: ˝A mobiltelefon az információs technológia eszköze lett, amely közelebb hozza napjaink modern felhasználóit. A Samsung Electronics továbbra is olyan új modelleket fog piacra dobni, melyek csúcstechnológiával vannak felszerelve, mégis könnyű kezelni őket˝.

Az S4000-es modell november végétől kapható Dél-Koreában, 400 dolláros (85 ezer forint) fogyasztói áron.

Samsung SPH-S4000 specifikációk:
-Beépített 1,3 megapixeles kamera (CMOS)
-262.144 színű belső TFT LCD (176×220 pixel)
-65.536 színű külső OLED panel (96×96 pixel)
-88x46x28 milliméter
-100 gramm.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák