Connect with us

technokrata

Siemens CC75: vége a dalnak!

Kütyük

Siemens CC75: vége a dalnak!

A BenQ Mobile a Siemens SG75-öt követően egy másik Siemens mobiltelefont is törölt a termékskálájából.


Egyes források szerint a vállalat vezetősége nemrégiben úgy döntött, hogy az idén augusztus közepén bejelentett Siemens CC75 a korábbi tervekkel ellentétben sohasem jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. Az alsó-középkategóriás készüléknek egyébként eredetileg 2005 utolsó negyedévében kellett volna megjelennie a piacon.

A 111 milliméter hosszú és 44 milliméter széles újdonság vastagsága nem éri el a 13 millimétert, ráadásul a tömege is mindössze 80 gramm. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes Siemens CC75 a gyártó közlése szerint maximum 270 órás készenléti időt, illetve 210 perces beszélgetési időt biztosít.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző közepes teljesítményű: egyrészt 128×160 pixeles felbontással rendelkezik, másrészt pedig 16 bites színmélységű, vagyis mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A digitális fényképezőgép ezúttal kimaradt a multimédiás repertoárból, és bizony a belső memória is csak 3 MB méretű, ráadásul nem is bővíthető.

A teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás természetesen nem hiányzik, ellenben elektronikus levelezési klienst, Bluetooth kontrollert, Java alkalmazást, valamint kihangosítót nem találunk a telefonban. Az infravörös porttal és GPRS Class 10 adatátviteli technológiával felvértezett Siemens CC75-re azonban immár felesleges várnunk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp