Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pihenőpályán a Nokia N-Gage mobil játékgép

Kütyük

Pihenőpályán a Nokia N-Gage mobil játékgép

A Nokia bizonytalan ideig pihenőpályára helyezi mobil játék platformját és a közeljövőben nem ad ki újabb N-gage mobil játékgépet.


Mint ismeretes, a piacvezető finn vállalat 2003-ban vezette be a piacra az első N-Gage készüléket, melynek sikeréhez akkoriban rendkívül komoly reményeket fűztek a cég vezetői. Idővel azonban kiderült, hogy az ilyen és ehhez hasonló (N-Gage QD) termékek iránt egyelőre nem túl nagy érdeklődés mutatkozik a piacon, ennek megfelelően pedig a Nokia pihentetni kívánja a projektet.

A cég munkatársai a napokban azt nyilatkozták, hogy 2007-ig semmiképpen sem kerül újra fókuszba a mobil játék üzlet. A Nokia az idei esztendő hátralévő részében még a mobil zenére kíván koncentrálni, a 2006-os évet pedig a mobil televíziózásnak fogja szentelni.

˝Tovább folytatjuk az N-Gage forgalmazását, de immár tudjuk, hogy ennek az új mobil kategóriának a kifejlesztése nem éppen egy sikertörténet. Rájöttünk arra, hogy az emberek nem csak az N-Gage-en, hanem mindenfajta készüléken szeretnének játszani, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy N-Gage játékszoftvereinket a Series 60 platformos okostelefonokon is meg fogjuk honosítani˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Antti Vasara, a Nokia vállalati stratégiáért felelős alelnöke. Vasara elmondta, hogy a 2007-ben megjelenő termékek nagy kijelzőjük és óriási teljesítményűk miatt minden korábbinál alkalmasabbak lesznek mobil játékok futtatására.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés