Connect with us

technokrata

Itt a harmadik Vodafone Simply telefon

Kütyük

Itt a harmadik Vodafone Simply telefon

Miután a Vodafone nemrégiben hazánkban is megkezdte a könnyen kezelhető Sagem VS1 és VS2 mobiltelefonok forgalmazását, Nyugat-Európában bejelentett egy újabb Simply készüléket.


A keresztségben Sagem VS3 nevet kapott készülék legfontosabb ismertetőjele a divatos szétnyitható kialakítás. A rejtett antennás újdonság csukott állapotban 82 milliméter hosszú, 43 milliméter széles és 22 milliméter vastag, tömege pedig akkumulátorral együtt is mindössze 75 gramm.

Az elsősorban hívófél kijelzésre használatos külső kiegészítő kijelző 96×55 képpontos felbontású és monokróm, a belső TFT display ellenben 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni és 128×160 pixeles felbontással bír. Simply modell révén egyáltalán nem meglepő, hogy a digitális fényképezőgép hiányzik belőle, ezenkívül pedig a Bluetooth kompatibilitást és az MP3 lejátszó alkalmazást is kihagyták a fejlesztők a szolgáltatási körből.

A Vodafone Simply telefonok működése egyszerű és magától értetődő, kézhezálló formával és megfelelő nagyságú billentyűzettel. Mindegyik készülék nagy méretű, könnyen olvasható, színes kijelzővel van ellátva. A leggyakrabban használt funkciók alapján három speciális gomb is elhelyezésre került a készüléken, ezek a kezdő menüpontba való azonnali visszalépésre, a telefonkönyv és az üzenetek közvetlen elérésére szolgálnak. Ezen gomboknak köszönhetően az esetek többségében elkerülhető a menüben való bolyongás. Bár a készülékeket elsősorban hang- és SMS-szolgáltatásokra fejlesztették, képüzenetek (MMS-ek) fogadására, tárolására és továbbítására is alkalmas.

A speciális asztali töltővel ellátott Sagem VS3 ára előfizetéssel együtt 100 euró, vagyis körülbelül 25 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák