Connect with us

T-Mobile: 3G már vidéken is!

Kütyük

T-Mobile: 3G már vidéken is!

Az ország első 3G szolgáltatását elindító T-Mobile tovább bővítette harmadik generációs hálózatát, amely a fővárost követően Debrecenben is elérhető.

A videotelefonálásra, mobil tévézésre és gyors mobilinternetezésre egyaránt alkalmas T-Mobile 3G hálózat lakosságra vetített lefedettsége ezzel november végén már meghaladja a 15 százalékot.

A piacvezető hazai mobilcég vállalt kötelezettségeit jóval meghaladó ütemben építi ki harmadik generációs hálózatát. A kereskedelmi szolgáltatás indulását követően alig 3 hónappal a T-Mobile 3G szolgáltatása ugyanis már most a főváros nagy részén, valamint mától Debrecen több mint kétharmadán is használható. Így a T-Mobile-osok Budapesten kívül Hajdú-Bihar megye székhelyén is videotelefonálhatnak, tévézhetnek mobiltelefonjukon, és élvezhetik a gyors mobilinternet előnyeit.

A 3G megfelelő készülékkel egyszerűen, azonnal és automatikusan igénybe vehető, egyedül a videotelefonálás igényel egyszeri díjmentes regisztrációt. A legnagyobb hazai mobilcég ráadásul év végéig ingyenesen kínálja a videotelefonálást és az országban kizárólag a szolgáltatónál a 1738-as szám videohívásával igénybe vehető Mobil Tv is díjmentes.

A 3G gyors kiépítéséhez kapcsolódik, hogy a T-Mobile nemrégiben a 3,5G-nek nevezett HSDPA tesztjeit is megkezdte. Az új megoldással – a sebesség fokozatos növelésével – a későbbiekben akár 10 Mbps adatátviteli sebesség érhető el. Természetesen a 3G mellett a T-Mobile az EDGE-ről sem feledkezik meg, az így elérhető gyorsabb adatátvitel lakosságra vetített lefedettsége év végére 60 százalékos lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő