Connect with us

technokrata

T-Mobile: 3G már vidéken is!

Kütyük

T-Mobile: 3G már vidéken is!

Az ország első 3G szolgáltatását elindító T-Mobile tovább bővítette harmadik generációs hálózatát, amely a fővárost követően Debrecenben is elérhető.

A videotelefonálásra, mobil tévézésre és gyors mobilinternetezésre egyaránt alkalmas T-Mobile 3G hálózat lakosságra vetített lefedettsége ezzel november végén már meghaladja a 15 százalékot.

A piacvezető hazai mobilcég vállalt kötelezettségeit jóval meghaladó ütemben építi ki harmadik generációs hálózatát. A kereskedelmi szolgáltatás indulását követően alig 3 hónappal a T-Mobile 3G szolgáltatása ugyanis már most a főváros nagy részén, valamint mától Debrecen több mint kétharmadán is használható. Így a T-Mobile-osok Budapesten kívül Hajdú-Bihar megye székhelyén is videotelefonálhatnak, tévézhetnek mobiltelefonjukon, és élvezhetik a gyors mobilinternet előnyeit.

A 3G megfelelő készülékkel egyszerűen, azonnal és automatikusan igénybe vehető, egyedül a videotelefonálás igényel egyszeri díjmentes regisztrációt. A legnagyobb hazai mobilcég ráadásul év végéig ingyenesen kínálja a videotelefonálást és az országban kizárólag a szolgáltatónál a 1738-as szám videohívásával igénybe vehető Mobil Tv is díjmentes.

A 3G gyors kiépítéséhez kapcsolódik, hogy a T-Mobile nemrégiben a 3,5G-nek nevezett HSDPA tesztjeit is megkezdte. Az új megoldással – a sebesség fokozatos növelésével – a későbbiekben akár 10 Mbps adatátviteli sebesség érhető el. Természetesen a 3G mellett a T-Mobile az EDGE-ről sem feledkezik meg, az így elérhető gyorsabb adatátvitel lakosságra vetített lefedettsége év végére 60 százalékos lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák