Connect with us

technokrata

Nyomott árú kagylómobil újdonság az LG-től

Kütyük

Nyomott árú kagylómobil újdonság az LG-től

Az LG legfrissebb mobiltelefonja elsősorban szétnyitható kialakításáról, illetve kedvező áráról ismerszik meg.


Az LG C1150 névre keresztelt készülék egyértelműen az olcsóság jegyében fogant, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy kagylóformája ellenére kettő helyett csak egy kijelzőt kapott. Ez a belső display sem éppen egy csúcskategóriás darab: a cSTN technológiájú panel 128×128 pixeles felbontással, illetve 65.536 színárnyalattal rendelkezik.

A csukott helyzetben 81,8 milliméter hosszú, 43,4 milliméter széles és 23,3 milliméter vastag, rejtett antennás telefon a mérlegen egész pontosan 99 grammot nyom. Noha az EDGE és a Bluetooth ezúttal kimaradt a wireless repertoárból, a GPRS Class 10 kompatibilitásról azért szerencsére nem kell lemondanunk, ezenkívül pedig még 2.0 verziójú WAP böngészőt, illetve teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitást is kapunk a pénzünkért.

A 720 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 4 órás beszélgetési időt, illetve 100 órás készenléti időt biztosít számunkra. A 200 férőhelyes telefonkönyvvel és 1 MB memóriával ellátott LG C1150 várhatóan 25 ezer forintos áron debütál majd a piacon. Digitális fényképezőgép nincs a telefonban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle