Connect with us

technokrata

iPod jellegű Samsung zenemobil

Kütyük

iPod jellegű Samsung zenemobil

A Samsung legújabb mobiltelefonjának kifejlesztésekor az Apple féle iPod zenelejátszókat vették kiindulási alapnak.


Ennek megfelelően a szétcsúsztatható kialakítású Samsung SCH-F319 kifejezetten zenelejátszásra lett kihegyezve: a készülék alján két hangszórót találunk, a belső memória 200 MB kapacitású, az MP3 lejátszó szoftver pedig minden korábbinál nagyobb tudású.

A kezelésben sokat segít a kijelző alatt elhelyezett tárcsa, vagy más néven Jog Dial, melynek révén többek közt a muzsikák között is lépegethetünk. Amíg egyébként nem húzzuk le a billentyűzetet rejtő alsó részt, a készülék sokkal inkább hasonlít MP3 lejátszóra, semmint egy hagyományos mobilra.

A CDMA 1x szabványú Samsung SCH-F319 TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzője egyrészt 128×160 pixeles felbontással, másrészt pedig 65.536 színárnyalattal rendelkezik. A beépített digitális fényképezőgéppel maximum 1,3 megapixeles fotók készíthetők.

A 87 gramm tömegű, valamint csukott helyzetben 90 milliméter hosszú, 37 milliméter széles és 23,5 milliméter vastag Samsung SCH-F319 Európában nem lesz kapható, azonban a dél-koreai gyártó egy ehhez hasonló modellel (SGH-X810) az öreg kontinensen is meg kíván jelenni a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák