Connect with us

technokrata

Újabb világelső mobilok a Samsungtól

Kütyük

Újabb világelső mobilok a Samsungtól

A Samsung vadonatúj WiBro mobiltelefonjai és rendszere a 2005-ös APEC IT Kiállításon tekinthetőek meg elsőként a világon.

A WiBro-nak számos alkalmazása van, például a szélessávú Internet, az otthoni hálózati hozzáférés, a videotelefonálás, az online televíziózás és rádióhallgatás, vagy a különböző navigációs alkalmazások.


A Samsung ismét demonstrálta vezető pozícióját a telekommunikációs iparban azáltal, hogy idén világelsőként mutatja be 2 WiBro telefonját a H-1000-t és a PDA alapú M-8000-t. Mindkét készülék és egyben a bemutató különlegessége, hogy a világon egyedülállóan Mobile WiMAX, azaz WiBro (Wireless Broadband) technológiával felszereltek.

A H1000 egy horizontálisan és vertikálisan is szétnyitható kagylótelefon QWERTY billentyűzettel, 2,2 colos kijelzővel, Internet és email elérhetőséggel. A készülék dupla kamerával, továbbá TV kimeneti funkcióval is rendelkezik.

Az M8000 egy igazi okostelefon QWERTY billentyűzettel, ami megkönnyíti az Internet használatot, valamint WiBro PCMCIA szabványú kártyával is felszerelték, amit laptopban és Tablet PC-ben is lehet használni.

˝Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk a világ első WiBro csatlakozását és legújabb fejlesztésű DMB telefonjait az APEC-en jelenlévő vezetőknek. A WiBro szolgáltatás a következő évtől lesz kereskedelemi forgalomban, és bízunk benne, hogy megőrizzük első helyünket újabb termékeink fejlesztésével és vásárlóink igényeinek kielégítésével˝ – mondta Kitae Lee, a Samsung Telekommunikációs Hálózati Üzletének elnöke és vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák