Connect with us

T-mobile: egyet fizet, kettőt vihet!

Kütyük

T-mobile: egyet fizet, kettőt vihet!

A T-mobile legújabb készülékvásárlási akciójának főszereplője nem más, mint a Sony Ericsson K300i.

Azon T-Mobile ügyfelek, akik egy időben 2 új előfizetéses szerződést vásárolnak 24 hónapos hűségnyilatkozattal és a szerződéshez a Sony Ericsson K300i/SL készüléket választják, a készülékek akciós árából 50 százalék kedvezményt kapnak. Magyarul a két készüléket egy áráért vehetik meg.


A képek és videofelvételek készítésére és megosztására alkalmas mobiltelefon egyre több ember számára válik elérhetővé, minthogy ez a ˝belépő szintű˝ telefon videó- és képüzenetek elküldését teszi lehetővé, úgy, hogy használata is rendkívül egyszerű. Így az e területen járatlan felhasználók is néhány kattintás után meg tudják osztani fotóikat barátaikkal és családjukkal. Az ilyen megfizethető egyszerűség – a megszokott kettős arculattal együtt – a klasszikus Sony Ericsson stílusú és színválasztású K300i-t ideálissá teszi arra, hogy a vásárlók első ilyen jellegű telefonja legyen.

A kamera vízszintes pozícióban használható, így stabil, pontosan befogott képek készítését teszi lehetővé, a 4x-es digitális zoom segítségével pedig távolból is nagyszerű eredményeket érhetünk el. A QuickShare-nek köszönhetően néhány kattintás is elegendő a videók, képek és szövegek elküldéséhez. A K300i videó és fotóalbumként is használható, hiszen 12 MB-os beépített memóriája 120, egyenként 10 másodperces videóklipet vagy 500 VGA képet képes tárolni. A 65 ezer színű kijelző az álló- és mozgóképek jó minőségű megjelenítésről gondoskodik.

A munkavállalóik részére telefonokat kereső vállalkozások a K300-ban olyan ideális üzleti csomagot találhatnak, amely beépített hangszóró, számítógép-szinkronizáló és személyes információs menedzsment segítségével ideális, megfizethető és strapabíró munkaeszközzé teszi a készüléket. Az elengedhetetlen kellékek egyike az autós kihangosító, valamint az ezen a bevezető áron először bemutatott, gyorsan telepíthető autós készlet. Az irodától távol, a szórakoztatásról is gondoskodik a 3D Java játékmotor, amely gyors és könnyen irányítható. A felhasználók minden bizonnyal élvezni fogják a közvetlenül a telefonra letölthető 2D-s és 3D-s játékokat a Sony Ericsson Fun és Downloads jóvoltából.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson K300i 99,9x46x21 milliméteres méretekkel, illetve 85 grammos tömeggel rendelkezik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő