Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-mobile: egyet fizet, kettőt vihet!

Kütyük

T-mobile: egyet fizet, kettőt vihet!

A T-mobile legújabb készülékvásárlási akciójának főszereplője nem más, mint a Sony Ericsson K300i.

Azon T-Mobile ügyfelek, akik egy időben 2 új előfizetéses szerződést vásárolnak 24 hónapos hűségnyilatkozattal és a szerződéshez a Sony Ericsson K300i/SL készüléket választják, a készülékek akciós árából 50 százalék kedvezményt kapnak. Magyarul a két készüléket egy áráért vehetik meg.


A képek és videofelvételek készítésére és megosztására alkalmas mobiltelefon egyre több ember számára válik elérhetővé, minthogy ez a ˝belépő szintű˝ telefon videó- és képüzenetek elküldését teszi lehetővé, úgy, hogy használata is rendkívül egyszerű. Így az e területen járatlan felhasználók is néhány kattintás után meg tudják osztani fotóikat barátaikkal és családjukkal. Az ilyen megfizethető egyszerűség – a megszokott kettős arculattal együtt – a klasszikus Sony Ericsson stílusú és színválasztású K300i-t ideálissá teszi arra, hogy a vásárlók első ilyen jellegű telefonja legyen.

A kamera vízszintes pozícióban használható, így stabil, pontosan befogott képek készítését teszi lehetővé, a 4x-es digitális zoom segítségével pedig távolból is nagyszerű eredményeket érhetünk el. A QuickShare-nek köszönhetően néhány kattintás is elegendő a videók, képek és szövegek elküldéséhez. A K300i videó és fotóalbumként is használható, hiszen 12 MB-os beépített memóriája 120, egyenként 10 másodperces videóklipet vagy 500 VGA képet képes tárolni. A 65 ezer színű kijelző az álló- és mozgóképek jó minőségű megjelenítésről gondoskodik.

A munkavállalóik részére telefonokat kereső vállalkozások a K300-ban olyan ideális üzleti csomagot találhatnak, amely beépített hangszóró, számítógép-szinkronizáló és személyes információs menedzsment segítségével ideális, megfizethető és strapabíró munkaeszközzé teszi a készüléket. Az elengedhetetlen kellékek egyike az autós kihangosító, valamint az ezen a bevezető áron először bemutatott, gyorsan telepíthető autós készlet. Az irodától távol, a szórakoztatásról is gondoskodik a 3D Java játékmotor, amely gyors és könnyen irányítható. A felhasználók minden bizonnyal élvezni fogják a közvetlenül a telefonra letölthető 2D-s és 3D-s játékokat a Sony Ericsson Fun és Downloads jóvoltából.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson K300i 99,9x46x21 milliméteres méretekkel, illetve 85 grammos tömeggel rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés