Connect with us

technokrata

Siemens A31: buta, de legalább olcsó új mobil

Kütyük

Siemens A31: buta, de legalább olcsó új mobil

A BenQ Mobile legújabb A sorozatú mobiltelefonja, a Siemens A31 az egyszerűség és a hatékonyság jegyében fogant.


A leginkább a Sony Ericsson féle K600-aséhoz hasonló külső megjelenésű készülék hagyományos kialakítású, 102 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 17,6 milliméter vastag, tömege pedig mindössze 85 gramm.

A rejtett antennás Siemens A31 kétféle változatban lesz kapható: az egyikbe egy 900/1800 MHz-es, a másikba pedig egy 850/1900 MHz-es frekvenciájú GSM modul kerül. Mondanom sem kell, hogy a GPRS támogatás nem hiányzik a repertoárból, ellenben az ennél jóval gyorsabb EDGE-ről le kell majd mondaniuk a jövőbeli vásárlóknak.

A kijelző egy igazi alsókategóriás darab. Az elavult cSTN technológiára építkező folyadékkristályos kijelző mindössze 128×128 pixeles felbontású, az általa megjeleníthető színárnyalatok száma pedig egész pontosan 65.536. Digitális fényképezőgép nincs a telefonban, a belső (nem bővíthető) memória pedig alig 1,5 MB kapacitással bír.

Az európai, latin-amerikai és ázsiai piacokon várhatóan 2006 első negyedévében debütáló Siemens A31 további fontosabb jellemzői közé tartozik a harminckét szólamú polifonikus hangzás, a WAP böngésző, a Java MIDP 1.0 támogatás, valamint a teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás. A telefon beszélgetési ideje a gyártó által közölt adatok szerint eléri a 300 percet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák