Connect with us

technokrata

Pannon GSM: megújult az MMS Album

Kütyük

Pannon GSM: megújult az MMS Album

A Pannon GSM 2005. november 23-tól megújítja népszerű MMS Album szolgáltatását.

A frissebb megjelenés mellett tartalmában is gazdagodott a multimédiás üzenetek kezelését lehetővé tevő internetes program, amelyet mostantól hasznos új funkciók és WAP-os felhasználói felület tesznek még értékesebbé.

A Pannon GSM három évvel ezelőtt vezette be a multimédiás (azaz akár mozgó- vagy állóképet, hangot is tartalmazó) üzeneteknek a telefonkészülék típusától független fogadását lehetővé tevő szolgáltatást, az MMS Albumot (http://mms.pannongsm.hu). Azóta az új mobilok között csaknem egyeduralkodóvá váltak az MMS-képes telefonok, ám a bárhonnan elérhető és nagy tárolókapacitással rendelkező album megőrizte létjogosultságát. Éppen ezért a Pannon GSM 2005. november 23-tól további szolgáltatásokkal bővíti annak funkcionalitását.

Az albumban tárolt, oda számítógépről vagy mobiltelefonról feltöltött fájlokat például mostantól akár egyetlen üzenetben is egymás után fűzhetik az előfizetők. Ezen lehetőségnek köszönhetően képet, hangot vagy filmrészletet egyaránt tartalmazó ˝diavetítést˝ rendezhetnek, amelyet természetesen az eddig megszokott módon e-mailben vagy MMS-ben tetszőlegesen tovább küldhetnek – idén október elseje óta akár külföldi hívószámra is.

A tartalmi bővítés mellett praktikus felhasználhatóságában is fejlődött az MMS Album. A korábban csak internetes felületen át elérhető szolgáltatás mostantól a PannonW@P-ról is hozzáférhető. Ez jelentős könnyebbséget jelent azokban az esetekben, ha az előfizető meg szeretné nézni frissen kapott üzenetét, ám nincs a közelben webes hozzáférés, hiszen az ügyfelek közvetlenül a telefonon keresztül (a PannonW@P MMS, E-mail menüpontja alatt elhelyezett albumban) megtekinthetik a beérkező multimédiás üzeneteket.

A frissítés részeként az MMS Albumban tárolt üzenetek csoportosítására is lehetőséget teremtett a Pannon GSM. A jobban áttekinthető kezelőfelülethez új, mappákra osztott belső felépítés társul, amely lehetővé teszi az MMS-ek tematikus vagy időrend szerinti rendezését. Így nem csupán könnyebben kereshetővé válnak az üzenetek, de a felhasználók egyfajta online fotóalbumként is használhatják az MMS Albumot, ahová a 1746-os hívószámon keresztül akár közvetlenül mobiltelefonjukról feltölthetik az üzeneteket. Ez ráadásul most még gyorsabban megy, mint korábban, hiszen a mobil szélessáv nyújtotta sávszélesség az MMS-forgalomban is jelentős sebességnövekedést jelent.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp