Connect with us

Hirdetés

technokrata

3 megapixeles, TV-vevős Samsung telefon

Kütyük

3 megapixeles, TV-vevős Samsung telefon

A Samsung legújabb kagylómobiljával többek közt TV adásokat is lehet nézni.


A Samsung az SCH-B360-val párhuzamosan jelentette be SCH-B330 típusjelzésű készülékét, mely a testvérmodelltől eltérően nem szétcsúsztatható, hanem széthajtható kialakítású. Érdekesség, hogy a kijelzőt tartalmazó felső rész nem csak kihajtható, hanem egyben el is forgatható, így ugyanis a fejlesztők szerint kényelmesebben lehet televíziós műsorokat nézni.

A speciális DMB mikrochippel felvértezett Samsung SCH-B330 a korábbi DMB modellektől eltérően már belső antennát kapott, így semmi sem rondít bele a telefon egységesen szép designjába. A TFT technológiájú display egyrészt 240×320 pixeles felbontású, másrészt pedig több mint 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A digitális fényképezőgép modul segítségével akár 3 megapixeles (2.048×1.536 képpont) felbontású fotók is készíthetők, melyek természetesen már nyomtatásban is jól mutatnak. A digitális zoom négyszeres átfogású, a felvételek pedig memóriakártyára is elmenthetők. A fejlett zenelejátszó funkciók kívül elhelyezett, dedikált zenegombokat kaptak.

A Samsung SCH-B330 a világ első olyan DMB telefonja, melyben 3 megapixeles kamera lakozik. Az előreláthatólag csak Ázsiában megvásárolható készülék ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés