Connect with us

technokrata

10 ezer kábeltelefonos a T-Kábelnél

Kütyük

10 ezer kábeltelefonos a T-Kábelnél

A T-Kábel Magyarország Kft. vezérigazgatója, Piller András a mai napon gratulált Szabó Gyula, békési lakosnak, akinek a szerencsés tízezredik kábeltelefonos ügyfélként az egy éves havidíj mentes kábeltelefon előfizetés mellé egy T-Kábel ajándékcsomagot is kapott.

A T-Kábel céljai tekintetében fontos mérföldkőhöz érkezett, amikor tízezredik telefonos ügyfelét bekötve, sikerként értékelhette az új szolgáltatás bevezetését. Bizonyítottnak látszik, hogy a versenyképes árakkal rendelkező, új technológiai alapokon működő szolgáltatás kielégítette az alternatív telefonálási lehetőségekre vágyó ügyfelek igényeit.

A felhasználók idén július 1-je óta választhatják a szolgáltatást; a vállalat várakozásai szerint a penetráció dinamikusan fog növekedni a jövő évben is. A T-Kábel telefonszolgáltatására jelenleg Szeged, Békéscsaba, Békés, Hódmezővásárhely, Gyula, Makó, Dunakeszi, Veresegyház, Esztergom, Fót, Csömör településeken lehet előfizetni.

Fenti településeken azok számára válik elérhetővé az új szolgáltatás, akik az úgynevezett visszirányúsított, tehát internetezésre alkalmassá tett hálózatról elérhetők. Így több, mint 170 ezer háztartás számára adott a kábellel telefonálás lehetősége. Rendkívül egyszerűen, a társaság által biztosított és telepített kábelmodemhez bármilyen, hagyományos telefon készüléket csatlakoztatva lehet telefonálni.

Négy különböző csomagot választhatnak a T-Kábel ügyfelei annak függvényében, hogy jelenleg rendelkeznek-e kábeltelevíziós, illetve Kábelnetes előfizetéssel. A kábeltelefonos szolgáltatással ingyenes a hálózaton belüli beszélgetés, nincs kapcsolási díj, lényegesen kedvezőbbek a percdíjak, és a havi alapdíj akár 1.240 Ft is lehet, ami éves szinten akár 40.000 Ft megtakarítást is jelenthet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák