Connect with us

technokrata

Már kapható a Motorola olcsó 3G mobilja

Kütyük

Már kapható a Motorola olcsó 3G mobilja

A Vodafone a napokban megkezdte a Motorola E770V kereskedelmi forgalmazását.


Az első körben a német Vodafone-nál kapható újdonság UMTS Per-Minute Package Plus 100 és 200 csomagban mindössze 1 euróba (252 forint) kerül, hagyományos előfizetéssel, illetve SIM kártya nélkül pedig 199 euró (50 ezer forint), illetve 499 euró (126 ezer forint) ellenében vihető haza a készülék. Reméljük, hogy decemberben, a magyar Vodafone 3G startjával egy időben a Motorola E770V hazánkban is meg fog jelenni a piacon.

A hagyományos kialakítású E770V 111 milliméteres hosszal, 46 milliméteres szélességgel, 21 milliméteres vastagsággal, valamint 108 grammos tömeggel rendelkezik. A low-end 3G kategóriás újdonságba a videótelefonos szolgáltatások miatt egy helyett rögtön két fényképezőgép került, azonban még a hátsó fő kamerának is mindössze VGA, vagyis 640×480 pixeles a maximális felbontása. A kamera további specifikációi közül említést érdemel még a négyszeres digitális zoom funkció, valamint a videófelvételi lehetőség (128×96 pixel).

A külsőre a nemrégiben debütált Motorola ROKR zenetelefonhoz hasonlító Motorola E770V TFT kijelzője egy középkategóriás modell, lévén, hogy felbontása 176×220 pixel, de például a 18 bites színmélységet (262 ezer színárnyalat) illetően egyetlen rossz szavunk sem lehet. A belső memória mérete egyelőre ismeretlen, mindenesetre tény, hogy bővíthető, még pedig miniatűr Transflash memóriakártyák segítségével.

Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a Bluetooth kontrollerről, az MP3 lejátszó szoftverrel, a sztereó headset csatlakozóról, az elektronikus levelezési kliensről, valamint a Java támogatásról. Az 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint maximum 2 órás beszélgetési, illetve 145 órás készenléti időt biztosít számunkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp