Connect with us

technokrata

Kémfotók a Prófétáról

Kütyük

Kémfotók a Prófétáról

Újabb információk és kémfotók láttak napvilágot a tajvani HTC egyik legújabb fejlesztésével kapcsolatban.


Míg korábban csak fantáziarajzokat tudtunk prezentálni az új modellről, egy svéd weblapnak köszönhetően most már valódi fotókkal is szolgálhatunk vele kapcsolatban. A HTC Prophet fejlesztési kódnevű készülék várhatóan valamikor az idei esztendő legvégén jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban, így egyelőre még nem minden specifikációja ismeretes. Azt viszont már most tudni lehet, hogy a GSM rendszerű telefon nem csak a GPRS-t, hanem a nála jelentősen nagyobb adatátviteli sebességet biztosító EDGE-et is támogatja, ezenkívül pedig Bluetooth és Wi-Fi kompatibilitást is kapnak a vásárlók.

A 2,8 colos képátlójú érintőkijelző 240×320 pixeles felbontással rendelkezik és mintegy 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. Az integrált digitális fényképezőgép hozza a tőle elvárható szintet: a kamera 2 megapixeles felbontású és a vaku révén sötétben is alkamas fotózásra.

A készülék lelke egy 200 MHz-es működési frekvenciájú mikroprocesszor, valamint 64 MB RAM és 128 MB ROM memória. A HTC Magicianhoz nagy mértékben hasonlító, ám annál némileg vékonyabb HTC Prophet-en a Microsoft legfrissebb mobil operációs rendszere, a Windows Mobile 5.0 teljesít szolgálatot, ezenkívül szólnunk kell még a beépített sztereó FM rádióról, valamint a fejlett kézírásfelismerési technológiákról.

A várhatóan többek közt Qtek S200 típusjelzéssel is forgalomba kerülő, SDIO képes HTC Prophet árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák