Connect with us

Kémfotók a Prófétáról

Kütyük

Kémfotók a Prófétáról

Újabb információk és kémfotók láttak napvilágot a tajvani HTC egyik legújabb fejlesztésével kapcsolatban.


Míg korábban csak fantáziarajzokat tudtunk prezentálni az új modellről, egy svéd weblapnak köszönhetően most már valódi fotókkal is szolgálhatunk vele kapcsolatban. A HTC Prophet fejlesztési kódnevű készülék várhatóan valamikor az idei esztendő legvégén jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban, így egyelőre még nem minden specifikációja ismeretes. Azt viszont már most tudni lehet, hogy a GSM rendszerű telefon nem csak a GPRS-t, hanem a nála jelentősen nagyobb adatátviteli sebességet biztosító EDGE-et is támogatja, ezenkívül pedig Bluetooth és Wi-Fi kompatibilitást is kapnak a vásárlók.

A 2,8 colos képátlójú érintőkijelző 240×320 pixeles felbontással rendelkezik és mintegy 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. Az integrált digitális fényképezőgép hozza a tőle elvárható szintet: a kamera 2 megapixeles felbontású és a vaku révén sötétben is alkamas fotózásra.

A készülék lelke egy 200 MHz-es működési frekvenciájú mikroprocesszor, valamint 64 MB RAM és 128 MB ROM memória. A HTC Magicianhoz nagy mértékben hasonlító, ám annál némileg vékonyabb HTC Prophet-en a Microsoft legfrissebb mobil operációs rendszere, a Windows Mobile 5.0 teljesít szolgálatot, ezenkívül szólnunk kell még a beépített sztereó FM rádióról, valamint a fejlett kézírásfelismerési technológiákról.

A várhatóan többek közt Qtek S200 típusjelzéssel is forgalomba kerülő, SDIO képes HTC Prophet árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom