Connect with us

technokrata

Olcsó kétkamerás 3G mobiltelefon

Kütyük

Olcsó kétkamerás 3G mobiltelefon

Az NEC legújabb mobiltelefonja azoknak készült, akik kisméretű és egyben olcsó 3G készülékekre vágynak.


Ennek megfelelően az NEC újdonságában nem az aktuálisan elérhető legnagyobb felbontású kijelző és kamera kapott helyet, de sokaknak nincs is szükségük ezekre.

Az NEC e353-ba szerelt TFT folyadékkristályos kijelző 176×220 képpontos felbontásával és 16 bites színmélységével (65 ezer színárnyalat) a középkategóriában versenyez. A hátfalba szerelt fényképezőgép ma már leginkább alsókategóriásnak nevezhető: a 4x-es digitális zoomos kamera révén maximum 0,3 megapixeles (VGA, 640×480 pixel) felvételek készíthetők. Harmadik generációs (3G) mobilról lévén szó, a második kamera sem hiányozhat: a kijelző felett elhelyezett fényképezőgép 0,1 megapixelt tudhat magáénak.

A hagyományos kialakítású, rejtett antennás NEC telefon 117 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 16 milliméter vastag, illetve 89 gramm tömegű. A wireless technológiák közül a GPRS és az UMTS igen, az EDGE és a Bluetooth viszont sajnos nem támogatott. A belső memória 32 MB kapacitású és nem bővíthető.

A 320 órás készenléti, 320 perces GSM hívási, illetve 150 perces WCDMA hívási idejű NEC e353 ezenkívül Java MIDP 2.0, MP3 és MPEG-4 kompatibilis. A telefon kártyafüggetlen ára 300 euró (75 ezer forint) körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp