Connect with us

technokrata

Észvesztő formájú új mobiltelefonok!

Kütyük

Észvesztő formájú új mobiltelefonok!

Dél-Koreában ismét vadonatúj kialakítású mobiltelefonokat mutattak be.


A távol-keleti ország legnagyobb mobil operátora, az SK Telecom két, teljesen újszerű készüléket mutatott be. Az egyiket a Pantech fejlesztette ki és PT-S170 névre hallgat, a másikat pedig az LG mérnökei tervezték és SD910 típusjelzést visel magán.

A Pantech PT-S170 alaphelyzetben egy egyszerű szétcsúsztatható mobiltelefonnak tűnik, azonban érdekessége, hogy a felcsúsztatható fedlapból előrefelé kihajtható és egyben el is forgatható a nagyméretű kijelzőt tartalmazó rész. Erre azért van szükség, mert a digitális fényképezőgép modul ezúttal nem a telefon hátában, hanem annak oldalában kapott helyet.

Az LG SD910-ről elsőre ugyancsak azt hihetjük, hogy egy hagyományos sliderphone, idővel azonban kiderül, hogy a készülék ezúttal nem egy, hanem két elcsúsztatható résszel rendelkezik. Egyrészt ugyebár elcsúsztatható a felső rész, másrészt pedig a felső részből vízszintesen eltolható oldalra a kijelző, ami alól ezt követően négy dedikált zenelejátszó gomb bukkan elő.

A Pantech PT-S170 és az LG SD910 várhatóan már a jövő hónapban meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban, az árakat azonban egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák