Connect with us

technokrata

3 megapixeles, 2x-es optikai zoomos új Sharp mobil

Kütyük

3 megapixeles, 2x-es optikai zoomos új Sharp mobil

A Vodafone most egy elsősorban fényképezésre kihegyezett mobiltelefonnal rukkolt elő.


Az egyelőre sajnos csak a japán Vodafone-nál kapható, rejtett antennás Sharp V604SH egy igen csak szögletes formavilágú, szétnyitható kialakítású készülék, mely alaphelyzetben 103 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 26 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 144 gramm.

A beépített digitális fényképezőgép lelke nem más, mint egy 3,2 millió pixelt birtokoló CCD képszenzor. Fénykép üzemmódban maximum 2.048×1.536 képpontos felbontású felvételek készíthetők, de természetesen ezenkívül akár videókat is felvehetünk a kamerával. További érdekesség az autofókusz szolgáltatás, illetve a 2x-es átfogású optikai zoom, amit ráadásul egy nem kevesebb mint 25x-ös átfogású digitális zoom egészít ki, így az össznagyítás akár az 50x-es mértéket is elérheti. A belső memória sajnos mindössze 12 MB-os, viszont legalább miniSD memóriakártyákat is használhatunk.

A külső kijelző 72×12 pixeles felbontású és monokróm, a belső fő display ellenben már több mint 262 ezer színárnyalatú és 240×320 pixeles felbontással büszkélkedhet. A 64 szólamú polifonikus csengőhangokkal felvértezett Sharp V604SH egy feltöltéssel mintegy 130 perces beszélgetési, illetve 450 órás készenléti időt biztosít számunkra. Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a Karaoke funkcióról, az antispam szolgáltatásról, valamint az infravörös portról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák