Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony: teljes mozifilmek mobiltelefonokra

Kütyük

Sony: teljes mozifilmek mobiltelefonokra

A Sony úgy döntött, hogy a teljes estés mozifilmeket többek közt a mobiltelefonok kijelzőjén is meghonosítja.

A vállalat munkatársai a napokban bejelentették, hogy hamarosan elérhető lesz a kereskedelmi forgalomban a Pókember 2, A randiguru, illetve a Charlie Angyalai című filmek kifejezetten mobil készülékekre szánt vadonatúj kiadása.


Az említett filmek – a Sony-tól szokatlan módon – nem csak Memory Stick, hanem MMC (MultiMediaCard) memóriakártyákon is elérhetőek lesznek. Hangsúlyozandó, hogy a 128 MB kapacitású miniatűr adathordozókon nem rövidített filmelőzetes, hanem teljes értékű mozifilm kap helyet.

A Sony a közeljövőben várhatóan újabb filmeket ad majd ki memóriakártyán, így például hamarosan már a Stuart Little kisegér és a Szellemirtók is megtekinthető lesz mobiltelefonon. A gyártó munkatársai az árakkal kapcsolatban egyelőre nem kívántak nyilatkozni.

Egy közelmúltban publikált közvéleménykutatásból egyébként kiderül, hogy a megkérdezettek mindössze két százaléka gondolja úgy, hogy akár teljes hosszúságú játékfilmeket is megnézne mobiltelefonja kijelzőjén, a rövidebb mozifilm előzetesekkel viszont már az emberek több mint egyharmada szimpatizálna. A legnagyobb sikernek a sport témájú adások örvendenének, ugyanis a válaszadók 74 százaléka nézne szívesen sport közvetítéseket a mobil készülékén. Híradót és videóklipeket 67 százalék nézne mobiltelefonon, az erotikus adások pedig mintegy 50 százalékos nézettségre számíthatnak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés