Connect with us

Nokia 20Lives: nyereményosztás

Kütyük

Nokia 20Lives: nyereményosztás

Véget ért a 21 európai országban elindított Nokia 20Lives játék. A magyarországi nyertesek díjátadójára november 18-án, Budapesten került sor.

Az játék során a benevezettek az egyes életek során kitalált kreatív szlogenek által mobiltelefonokat (Nokia N90, 9300 okostelefon, 6680, 6101 …) nyerhettek, míg a döntő nyertese választhatott a kijelölt díjak közül.


A fődíjat, egy Peugeot Ludix Elegance robogót Marsek Andrea nyerte, aki Miskolcon játszotta végig a játékot.
˝Mivel még sosem nyertem úgy igazából, nagyon nagy meglepetés volt, amikor értesítettek, hogy én nyertem a fődíjat. A kedvenc szereplőm egyébként a fotós, Gonzo Barber volt˝ – nyilatkozta a fődíj nyertese.

˝A Nokia 20Lives innovatív kezdeményezés és interaktív szerepjáték, mely elsősorban a fiatalokat célozta meg. Tapasztalatunk szerint létrejöttek olyan közösségek, elsősorban internetes fórumokon, ahol a résztvevők játékban szerzett élményeiket, információikat oszthatták meg egymással. A Connecting People szellemében ez volt a célunk. A játék a vártnál nagyobb sikert ért el, többek között mivel magyar nyelven is elérhető volt˝ – tette hozzá Dér Attila, a Nokia Hungary Kft. marketing igazgatója.

A szeptemberben indított internetes, interaktív Nokia 20Lives során a játék résztvevői 20 alkalommal élhették végig a kitalált figurák, köztük Phil Blitz showman, Bobby Hay énekes, vagy Gonzo Barber fotóriporter egy-egy napját, a szereplők szemszögéből. Ahhoz, hogy egy-egy életet sikeresen végigélhessenek a játékosok, a megfelelő döntéseket kellett meghozni a napok folyamán. A Nokia 20Lives az Interneten videofelvételek és animált képek, valamint SMS-, e-mail-, és hangüzenetek által juttatta el a játékoshoz az információkat.

A Nokia a Nokia 20Lives játékot megelőzően a mobiltelefon-felhasználók számára már öt alkalommal szervezte meg interaktív internetes és mobilkalandját, a Nokia Játékot. A hatalmas érdeklődésre számot tartó és több millió játékost megmozgató, 1999 óta megrendezett Nokia Játék célja a résztvevők között kapcsolatteremtés és a mobil világban egyre inkább teret nyerő szórakoztatás kihangsúlyozása volt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő