Connect with us

technokrata

GPS funkciós új Fujitsu Siemens PDA-k

Kütyük

GPS funkciós új Fujitsu Siemens PDA-k

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta első, beépített antennával és GPS funkcióval ellátott kéziszámítógépét.

A Pocket LOOX N500 és Pocket LOOX N520 modellek Microsoft Windows Mobile 5.0 Premium Edition operációs rendszerrel és – opcióként – NAVIGON MobileNavigator 5 szoftverrel vannak ellátva. Az újszerű, vékony dizájnt képviselő gépek ideális karácsonyi ajándékként szolgálhatnak gyakran utazók, biciklisták, kirándulók számára.


A kéziszámítógépek üzleti és otthoni felhasználói is egyre fontosabb funkciónak tartják a navigációt. Legyen szó útvonaltervezést végző szállítóvállalatokról, ügyfélszolgálati szervezetekről, vagy egyszerű magánfelhasználókról, az esetek 60 százalékában bizonyítottan a navigáció lehetősége áll a kézigép megvásárlásának hátterében. Ezen kívül az e-mail csatlakozás és az adathozzáférés is lényeges vásárlói szempontok, ezért a Pocket LOOX N520 Wi-Fi tanúsított vezeték nélküli LAN-nal is rendelkezik – így üzleti és otthoni használatra egyaránt ideális eszköz.

Az új eszközök tervezésekor a Fujitsu Siemens Computers kiemelt szempontként kezelte az elegáns megjelenést és a felhasználóbarát működést. Az új Pocket LOOX modellek a piacon az elsők között kínálnak GPS-funkciókat kiegészítő antenna nélkül. Az esztétikai előnyön túl ez megbízhatóbbá is teszi őket a versenytársak hasonló eszközeihez képest. Vonzó jellemzőik közül említést érdemel még az éjszakai használatot segítő, megvilágított billentyűzet, valamint a fejhallgatóval kiegészített, kényelmes bázisállomás.

Főbb műszaki adatok:
-Teljeskörűen integrált, nagy teljesítményű GPS megoldás
-Microsoft Windows Mobile 5.0 Premium Edition
-Opció: NAVIGON MobileNavigator 5
-SD-I/O / MMC csatlakozónyílás
-MP3 lejátszó
-Integrált vezeték nélküli LAN 802.11g, Wi-Fi tanúsítással (Pocket LOOX N520)
-128 MB flashmemória (N520)
-Ingyenes, előtelepített Fujitsu Siemens Computers szoftvercsomag teljesítménynövelő és csatlakozásbővítő alkalmazásokkal (pl. Fujitsu Siemens Computers SpeedMenu vagy Fujitsu Siemens Computers CONNECTMOBILITY).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák